KAD LJUBAV UVENE… Bik pati u samoći, Lav nikom ne govori, Škorpija menja život, a OVAJ znak GUBI VERU U LJUBAV

KAD LJUBAV UVENE… Bik pati u samoći, Lav nikom ne govori, Škorpija menja život, a OVAJ znak GUBI VERU U LJUBAV

8. travnja 2018. 0 By Admin 1

Rak

Rakovima je posebno teško jer su obiteljski tipovi. Njih treba odmah maknuti od svega alkoholnog jer tu znaju danima i noćima utapati tugu. Iskrena podrška prijatelja njima će značiti, ali bez suvišnih analiza i pitanja.

Najbolje je da otputuju ne neko vodeno mjesto gdje nikad nisu bili ili da se potpuno posevete radu dok ne padnu od umora. Ako baš nemaju posla neka danima čiste i bojaju kuću sve dok ih jad ne prođe.

 

 

Lav

Lavovi će sami sebe gušiti jer će teško priznati poraz kako drugima, tako i sebi. Nakupljat će jad u sebi, a glumit će sjaj izvana.

Treba ih potjerati na sport, akciju, posao. Ne pitati ništa, jer im njihov ponos ne dopušta da govore o porazima.

Kako se budu aktivirali, tako će se svakim danom njihova tuga sve više topiti. Neki sve rješavaju i silnim tulumarenjem, ali ono mora biti daleko od zajedničkih mjesta gdje su nekad izlazili s bivšim (bivšom).

 

 

Djevica

Za Djevice je najbolje da se posvete općem dobru ili nekom humanitarnom radu gdje će učiniti mnogo koristi. Drugima će pomoći, a onda i sebi.

Najteže će im biti što se trebaju suzdržati od suvišnih analiza prošlosti, jer njima neće ništa postići.

Mogu otići u neku volontersku udrugu i ponuditi svoje usluge. Tako će se osjećati korisno, a malo po malo izliječit će i svoje rane.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4