KAD LJUBAV UVENE… Bik pati u samoći, Lav nikom ne govori, Škorpija menja život, a OVAJ znak GUBI VERU U LJUBAV

KAD LJUBAV UVENE… Bik pati u samoći, Lav nikom ne govori, Škorpija menja život, a OVAJ znak GUBI VERU U LJUBAV

8. travnja 2018. 0 By Admin 1

Vaga

Što reći za Vage koje svoje živote žive kroz druge? Njih prije svega treba utješiti, jer su to ljudi koji svoju bolju polovicu vole više nego sebe. Utoliko im možda rastanak i pada najteže. No svaka Vaga sigurno ima dovoljno bogatu osobnost da mora postojati još nešto što voli pa je potrebno otkriti što je to i tome se posvetiti.

Umjetnost, lijepe stvari, lijepa mjesta, dragi ljudi, fina putovanja ili zanimljiva literatura. Ako ništa drugo obiđite muzeje, galerije, knjižare i ispunite svoju dušu nekim konstruktivnim sadržajem, dok se ne budete osjećali dovoljno jaki da možete razgovarati i o drugim temama. Nauživajte se umjetnosti i ljepote.

 

 

Škorpion

Škorpion treba odoljeti izazovu osvete, a pogotovo ako je rastanak bio ružan. Okretanje ka duhovnom svijetu, post, dublja introspekcija i istraživanje podsvjesnog za njih će biti sasvim dovoljan izazov da se razviju u smjeru još boljeg poznavanja ljudske prirode i psihologije.

Neki će zaborav potražiti u drastičnom rezu i sasvim promijeniti svoje živote navike ili izgled, no i to pali. Barem kod njih. Vrlo brzo se obnavljaju kad pobijede svoje crne misli. Onda idu dalje još jači.

 

 

Strijelac

Za Strijelce se zna – spakirat će kofere i otići što dalje od mjesta gdje je dane provodio s bivšom (bivšim). Njima ništa lakše nego otići, a kad odu, oni se ne znaju vratiti. Ipak u duši će moliti da zaborave, a to će najlakše postići proučavajući daleke kulture i nove sadržaje.

Ako ne mogu fizički otputovati, potpuno će se unijeti u proučavanje filozofije, religije ili sličnih tema. I to će ih dvooljno odmaknuti da izdrže dok ne ojačaju.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4