KAD LJUBAV UVENE… Bik pati u samoći, Lav nikom ne govori, Škorpija menja život, a OVAJ znak GUBI VERU U LJUBAV

KAD LJUBAV UVENE… Bik pati u samoći, Lav nikom ne govori, Škorpija menja život, a OVAJ znak GUBI VERU U LJUBAV

8. travnja 2018. 0 By Admin 1

 

Jarac

Kod Jarca uvijek pali jedna te ista formula – rad, rad i samo rad. Svom snagom prionut će poslu, a ako ga nemaju, oni će ga majstorski izmisliti, samo da ne misle na propalu ljubav.

I u tome su začudo vrlo uspješni, a nerijetko se iz takvih djelovanja rađaju i izvrsni poslovni rezultati. Kad uspiju, tek će onda pogledati sebi u dušu i vidjeti jesu li spremni za nov privatni početak ili, ako nisu, radit će dalje.

 

 

Vodenjak

Vodenjaci će tajnu svog oporavka podijeliti s dragim im prijateljima. Neki će tulumariti, neki se samo povjeravati, a bit će i onih koji će samo šutjeti, ali boraviti u većim društvima – zapravo sami.

I tu će se opet osjećati kao dio grupe.

Bitno je samo da nađu one grupe ljudi koje nemaju puno veze s bivšom ljubavi pa se tako mnogi učlane u neka neformalna društva, a neka od njih mogu biti i humanitarnog karaktera.

 

 

Ribe

Ribe će cviliti onako kako samo one znaju. Za njih je najveći problem njihov strah pa će potražiti zaštitinika. Najčešće je to neki stari prijatelj ili poznanik.

No trebaju odoliti iskušenju da istu osobu ne iskoriste, ne izmanipuliraju i ne smuljaju, a sve kako bi sebi dale na značaju.

Iskren razgovor ili podrška mnogo će biti učinkovitiji nego kojekave priče i tračevi. A i same će onda lakše preboljeti staru ljubav.

 

 

I što kad na kraju sve to prođe?

To će biti onog dana kad ćete se osjećati dovoljno ojačani i spremni da s mirom možete sagledati prošlost i svoju bivšu vezu. Kad dođe taj dan vjerojatno ćete se nasmiješiti sami sebi i svemu onom što je iza vas.

A znat ćete da nije bilo lako, ali da ste sad još zreliji i pametniji za neki novi početak. Sad je sve otvoreno. I to vas veseli.

 

 

MTP/ehoroskop

Stranice: 1 2 3 4