Odaberite jedno STABLO – Čeka vas životno PREDVIĐANJE ZA OVU GODINU!

Odaberite jedno STABLO – Čeka vas životno PREDVIĐANJE ZA OVU GODINU!

8. travnja 2018. 0 By Admin 1

Ovaj brzi test će vam reći točno ono što biste trebali očekivati ​​do kraja ove godine.

Test uključuje slike različitih vrsta stabala. Vaš je zadatak pogledati slike svih stabala i odlučiti koje vas najviše poziva.

To može biti teško, ali samo trebate pogledati svaku sliku i stvarno razmisliti o tome osjećate li se povezani s emocijama koje vam fotografija budi. Jeste li spremni saznati što vas čeka u ovoj godini?

 

1) Vrba

Vi ste društveni i zabavni. Većina vas ljudi opisuje kao život zabave. Ne možete podnijeti normalnu ili dosadnu rutinu i stalno tražite nove stvari. 2018-ta je godina kada ćete konačno ostvariti napredak.

Ovo će biti godina u kojoj ćete pronaći nešto divlje strastveno, što odgovara vašem društvenom i avanturističkom stavu, piše David wolfe.

2) Kesten

Vi ste idealist, romantičar i radikalni optimist. Vjerujete da se vaši snovi mogu ostvariti i ne zanima vas ono što drugi misle. Znate duboko u sebi što je zaista važno u životu i ne volite materijalistički nastrojene ljude. 2018-ta će biti godina u kojoj ćete konačno upoznati nekoga tko je sanjar kao što ste i sami.

Upoznat ćete nekoga s kim ćete doživjeti ljubav i tko će s vama zamišljati fantastičnu budućnost. 2018-ta će biti godina u kojoj ćete pronaći nekoga poput vas – pravog romantičara.

3) Lipa

Vi ste intuitivni i orijentirani na detalje. To vas čini izuzetno opreznim prema potrebama drugih. Imate dobru životnu perspektivu i znate što je važno, a što nije.

U ovoj godini u vaš život će ući osoba koja je jednako oprezna kao i vi i koja voli iste hobije kao i vi. Ta bi se osoba mogla pretvoriti u prijatelja za cijeli život.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3