DNEVNI HOROSKOP za 10. april: Jarac na korak do sreće, Ovan između razuma i srca, Lav u velikoj dilemi…

DNEVNI HOROSKOP za 10. april: Jarac na korak do sreće, Ovan između razuma i srca, Lav u velikoj dilemi…

9. travnja 2018. 0 By Admin 1

RAK

Danas nemate vremena za gubljenje. Imaćete stotinu stvari na umu što treba da završite, ali to vam neće smetati. Odlično ćete se nositi sa mnogim lepim situacijama koje će vam se desiti. Izuzetno jake emocije mogu vam pomoći da se bolje povežete sa drugima a razmena osećanja je izuzetno zdrava stvar. Svakako, ako vam se neko dopada, danas ćete imati uspeha.

LAV

Danas biste mogli imati oscilacije u osećanjima. Nalet divljih emocija uzbrzaće vam rad srca. Ako vam se to desi, najbolje bi bilo da sednete i zapišete šta vam se desilo i zašto vam srce tako reaguje. Mislite da ste kofuzni, ali niste baš toliko. Upotrebite svoju maštu i radite nešto kreativno danas. Kada ste u nedoumici konsultujte se sa nekim koga volite i kome verujete.

DEVICA

Odjednom će vam danas nešto doći glave. Drama će eskalirati a vi nećete biti sigurni šta se dešava. Zastanite, umirite se i rešavajte jednu po jednu stvar. Suočite se sa situacijom. Ako ste nešto rekli što je prouzrokovalo sve to, izvinite se. Ili, ako ste ne bilo koji način nekog povredili razmislite o tome. Nijedna situacija ne može biti nerešena ako se malo potrudite.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4