DNEVNI HOROSKOP za 10. april: Jarac na korak do sreće, Ovan između razuma i srca, Lav u velikoj dilemi…

DNEVNI HOROSKOP za 10. april: Jarac na korak do sreće, Ovan između razuma i srca, Lav u velikoj dilemi…

9. travnja 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Danas će vam se činiti da se igraju igre u vašoj porodici. Imate na svojoj strani izvesnu osobu i poznajete teren. Samim tim ste u prednosti i treba da se izborite za sebe. Na poslu su moguće drame, ali vi uspevate da držite sve pod kontrolom. Ostanite fokusirani na svoje ciljeve. Istinska sreća može doći i nakon jednog malog koraka.

VODOLIJA

Pridobijte potrebne ljude za sebe jer vam mogu biti od pomoći. Potreban vam je još samo jedan komadić da bi se slika složila. Moćete ga dobiti uz jednostavnu razmenu informacija. Vrlo je važno da shvatite da ne možete sve sami i da biste postigli željeni cilj morate prihvatiti pomoć drugih. Sagledajte sve situacje kroz koje ste prošli izvucite zaključak i primenite ga na novonastalu. Nemojte biti nikome na teretu.

RIBE

Treba da proslavite dan koji je pred vama. Ego vam je snažan a lepe stvari vam se dešavaju. Treba da uživate u dobrom raspoloženju kako biste privukli pozitivne ljude i situacije. Generalno za vas danas nema granica. Jedino na šta treba da pripazite jeste arogancija. Budite ponosni ne arogantni.

 

Stranice: 1 2 3 4