DNEVNI HOROSKOP za 26. septembar: Jarac nesiguran, Blizanci gube strpljenje, Ovan zavodi, Vaga u ljubavnom zanosu…

DNEVNI HOROSKOP za 26. septembar: Jarac nesiguran, Blizanci gube strpljenje, Ovan zavodi, Vaga u ljubavnom zanosu…

11. travnja 2018. 0 By Admin 1

Dragi naši, danas je četvrtak, Venera je u sekstilu sa Neptunom, ljubav cveta, uz Neptunovu moć mašte. Produktivnost dana u blagom padu, ali zato se prepuštamo olako sanjarenju, lutamo po poljima snova, kreativnost je na vrhuncu…
Vreme je za nežnosti, romanse, uživanja u lepim rečima, muzici, ukradenim trenucima, telesnom užitku… Sve je prožeto pozitivnim vibracijama, nema mesta za mračne ljude, energetske pijavice, samo čista ljubav i opijenost istom.
Sanjarenje koje danas protkava dan nije nerealno, sve je moguće, i to možda već sutra!
Uživajte u divnom danu!

 

ovan

POSAO
Dajete sve od sebe, ali uvek postoji neko ko vas kritikuje. Potrudite se da nadmudrite svoje saradnike koji vam postavljaju otežavajuće uslove ili iznenada stvaraju dodatne komplikacije.

 

LJUBAV
Važno je da vaše ideje i emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Na vama je da zavedete osobu koja vam se dopada.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

bik
POSAO

Važno je da napravite dobar izbor i da se pravilno zaštitite od negativnih uticaja. Nemojte dozvoliti da se loš dijalog negativno odražava na nivo poslovne saradnje.

 

LJUBAV
Zatražite nečije razumevanje i emotivnu podršku. Nema razloga da suviše maštate o stvarima koje su daleke i nedostižne.

 

ZDRAVLJE
Izražena napetost.

 

 

blizanci

POSAO
Ishod u poslovnim planovima koje imate u većoj meri zavisi od nečijeg uticaja i zato budite iskreni pred jednom starijom osobom. Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sujeta.

 

LJUBAV
Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu kao i za različite probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Možda neko od vas očekuje mnogo više nego što to pretpostavljate.

 

ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4