DNEVNI HOROSKOP za 13. april: Blizancima nedostaje akcije, Bik postiže cilj, Devica prolazi kroz promene, Ovna čeka novi početak..

DNEVNI HOROSKOP za 13. april: Blizancima nedostaje akcije, Bik postiže cilj, Devica prolazi kroz promene, Ovna čeka novi početak..

12. travnja 2018. 0 By Admin 1

RAK

Nemojte danas gubiti vreme. Hrabro krenite u akciju. Iskoristite svoju prirodnu nadarenost i ostavite oprez po strani. Vaš vispren um uočiće mogućnosti koje ste dugo čekali. Povežite se sa ljudima i doprinesite nekom projektu. Ništa neće pobeći vašoj pažnji. Igrajte igre koje vežbaju vaš mozak.

LAV

Danas će na snazi biti snažne planetarne sile. Moguće je da će neko raditi protiv vaših ciljeva i pokušati da vas navede na pogrešan put. Ne dozvolite da vas nadmudre. Imate jednako pravo da kažete svoje mišljenje kao i svi drugi. Iskoristite snagu svog uma danas kada se budete suočavali sa neprijatnim situacijama. Sloboda je stanje uma, ne zaboravite!

DEVICA

Krenite u akciju danas i pustite da vas nosi sjajna energija. Bićete u prednosti u odnosu na druge u svakom razgovoru koji se povede. Iskoristite to! Biće dosta informacija oko vas koje će trebati primiti i podeliti a vi ćete biti sama srž tok protoka. Ono što naučite može vas promeniti. Budite aktivni u svakoj konverzaciji.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4