DNEVNI HOROSKOP za 13. april: Blizancima nedostaje akcije, Bik postiže cilj, Devica prolazi kroz promene, Ovna čeka novi početak..

DNEVNI HOROSKOP za 13. april: Blizancima nedostaje akcije, Bik postiže cilj, Devica prolazi kroz promene, Ovna čeka novi početak..

12. travnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Nemojte danas ćutati, jer tišina može prouzrokovati neprijatnu situaciju. Nastavite da pričate. Vrlo je moguće da će neko reći nešto jako lepo što vam može ulepšati dan. Radite na svojim profitabilnim idejama i budite spremni za nove mogućnosti. Velika je verovatnoća da ćete na ulici danas sresti veoma zanimljivu osobu koja vam može postati novi prijatelj. Ukoliko stojite u redu da platite račun, popričajte sa osobom do vas. Danas je sve u konverzaciji, što se vas tiče.

ŠKORPIJA

Uprkos svom besu i dalje se nalazite u kavezu. Vreme je da izađete iz svog sveta. Uticaj drugih ljudi može prouzrokovati sjajnu transformaciju vašeg razmišljanja. Dozvolite svom načinu mišljenja i gledištima da se preobraze u sasvim novi oblik. Razmislite o novom načinu života. Svakako vam je to potrebno a svu lepotu uvidećete tek kada se oslobodite svog kaveza. Treba da živite svoj život!

STRELAC

Moguće je da ćete danas sa mukom se uzdržavati da ne kažete ono što mislite. Reči će vam biti na vrhu jezika i neće biti straha da ih kažete. Pripazite se! Snažna planetarna energija mogla bi uticati da se vaše reči ne shvate kako biste vi želeli. Budite pažljivi prema drugima i vodite računa o njihovim osećanjima. Nemojte prenositi svoje probleme na druge.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4