Vage se lickaju i ponašaju kao pubertetlije, a NEVERNOG muškarca u OVOM ZNAKU najteže ćete provaliti jer se služi OVIM TRIKOM

Vage se lickaju i ponašaju kao pubertetlije, a NEVERNOG muškarca u OVOM ZNAKU najteže ćete provaliti jer se služi OVIM TRIKOM

18. travnja 2018. 0 By Admin 1

Ima žena sa nepogrešivom intuicijom koje uglavnom odmah saznaju kada njihov muškarac švrlja sa strane. Ali ako ne spadate u grupu tih srećnica, i partner vas začas obmane slatkorečivošću i lažima, evo nekih caka uz koje ćete najlakše proveriti da li je neveran.

 

 

OVAN

Ovnovi su brutalni i kada varaju. Ukoliko pronađu nekog novog ili imaju kratku aferu, reći će vam to potpuno otvoreno. Neće im biti jasno zašto se ljutite, kada oni vas vole, ali jednostavno ne mogu odoleti jakim nagonima.

 

 

BIK

Bik po pravilu ne vara dok god postoji ljubavi jer su jako lojalni, ali ako vas prevare, onda znate da vas više ne vole i verovatno će se venčati s osobom s kojom su imali aferu.

 

 

BLIZANCI

Iako će se oni sami odjednom sasvim promeniti kada počnu da varaju, svom partneru/ki će reći da su se oni promenili. Osim toga, partner/ka će im odjednom postati kriva za sve, a ako veza i pukne, sve će uveriti da to nije njihova krivica. Jedan od čestih pokazatelja da su Blizanci neverni je i to kada im odjednom treba puno duže vremena da vam uzvrate poziv ili poruku.

 

 

RAK

Rakovi ne žele da izgube sigurnost, ali ni ljubavnika. Na neverstvo će upozoriti česti izgovori na umor i opterećenost obavezama. Ako Rak postane rasipan, a vi ne znate na šta troši novac, pojačajte oprez.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3