DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 21. jul: Škorpija zbunjena, Jarac ispunjava želju, Strelac u burnoj romansi..

19. travnja 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Danas ćete biti prilično neraspoloženi. Zvezde vam žalju sumorne misli vezane za nekoga iz prošlosti i nikako nećete moči da se opustite. Nije isključen ni emotivni susret. Ako ste u vezi, pazite da vaš partner ne primeti kako se osećate. Ne dozvolite da vam neprežaljena i nemoguća ljubav pokvari sadašnjost koju imate. Spustite se na zemlju.

BIK

Zvezde vam danas šalju pozitivnu energiju i mogućnost da sa svojm partnerom ostvarite kvalitetan razgovor o tome šta želite da ostvarite u vašoj vezi. Bez sumnje, postoji dosta toga o čemu treba da razgovarate, pa nije loše da na papir stavite sve i rešite jednu po jednu nesuglasicu. Iskrenost će produbiti vaše odnose, pa biste u večernjim časovima mogli doživeti prelepe trenutke.

BLIZANCI

Iskoristite trenutni polođaj planeta koji vam donosi mogućnost da se izrazite i pokažete koliko vam je stalo do vašeg partnera. Vi ste uglavnom zatvoreni i stidljivi kada su osećanja u pitanju, ali danas će se u vama probuditi kreativnost i leptirići u stomaku koji će vas navesti da napokon iskreno otvorite svoje srce.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4