PODZNAK ODREĐUJE SUDBINU NAREDNIH DANA! Evo šta vas očekuje do 27. aprila 2018. godine

PODZNAK ODREĐUJE SUDBINU NAREDNIH DANA! Evo šta vas očekuje do 27. aprila 2018. godine

20. travnja 2018. 0 By Admin 1

Nedeljni horoskop predviđa dobre promene na poslu i želju da se usavršite na emotivnom planu, kao i neophodan duhovni razvoj! Evo šta vaš podznak očekuje do 27. aprila…

 

U narednim danima osećaćemo uticaje retrogradnog Saturna, ali i Plutona u Jarcu (koji kreće retrogradno od 22. aprila). Sve ono što nismo uradili, u narednom periodu će nam oduzimati najviše vremena.

Međutim, u mnogim zaostalim obavezama ćemo uživati. Pa ćemo biti izuzetno uspešni. Venera će 24. aprila ući u Blizance. A očekuje nas i konjunkcija Marsa i retrogradnog Plutona u Jarcu 26. aprila.

 

 

Podznak Ovan

Novčana situacija se popravlja, što će vama izuzetno pogodovati, budući da ste već isplanirali kupovinu nekih poklona za drage osobe. Od dragih ljudi, narednih dana, očekivaćete da budu uz vas, da vas podrže i da pruže podršku u trenucima kada vam je to neophodno. Poslovne obaveze se već neko vreme gomilaju, a ovih dana ćete započeti i njihovu realizaciju. Zanimljive poruke će stizati, upoznaćete interesantne osobe i posetiti neka nova mesta.

 

 

Podznak Bik

Ukoliko planirate da započnete sa dijetom, ovo nije baš najpogodniji trenutak za to. Biće vam teško da odolite raznim poslasticama. Međutim, uprkos tome, mnogi koje ćete sretati će pohvaliti vaš fizički izgled i pitaće vas za tajni recept. Možete dobiti i neki lep poklon, kojem ćete se baš obradovati. Studenti će dosta vremena posvetiti učenju.

 

 

Podznak Blizanci

Drugima ste tajanstveni, nerazumljivi i neuhvatljivi. A vama takvo stanje baš odgovara. Pazite samo da se ne udaljite od nekih dragih ljudi, jer vam mogu zameriti dugo nejavljanje. Pratiće vas pojačana nervoza. Uporno gurate neke stvari od sebe, odbijate da se suočite s tim. Ono što je neophodno učiniti, neće nestati, ma koliko vi to želeti. Poželećete da kupite neke nove stvari i da nešto promenite u svom stilu oblačenja.

 

 

Podznak Rak

Najviše vremena provešćete okruženi prijateljima. Slavićete neke njihove uspehe, radovati se novim planovima i zajedno raditi na nekim ciljevima. Zaljubljeni mogu očekivati da će ih nerešene teme pratiti i dalje i da od nekih razgovora ne mogu umaći.

 

 

Tajna osećanja

Slobodni će ponovo uspostaviti kontakt sa nekim do koga im je još uvek stalo. Međutim, krićete od drugih svoje emocije.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3