PODZNAK ODREĐUJE SUDBINU NAREDNIH DANA! Evo šta vas očekuje do 27. aprila 2018. godine

PODZNAK ODREĐUJE SUDBINU NAREDNIH DANA! Evo šta vas očekuje do 27. aprila 2018. godine

20. travnja 2018. 0 By Admin 1

Podznak Strelac

Posvetićete se poslovnim obavezama i zaista uživati u tome. Iako vam vreme suviše brzo prolazi, narednih dana će minuti sporije teći i postići ćete više nego što ste planirali.

 

Romantični trenuci iz snova

Kupovaćete poklone i planirati iznenađenja za drage osobe. Aktiviraće se sukobi koje niste rešili kada je trebalo. Ljubav će vam bojiti dane i mnogi će imati lepe trenutke sa osobom koja im se dopada.

 

Podznak Jarac

U narednim danima poželećete da više izlazite, da se viđate sa dragim osobama, da prihvatite brojne pozive koji vam stižu i da uživate u lepom vremenu. Mnogi će osećati buđenje leptirića u celom telu, iako smatraju da su davno iza sebe ostavili takve emocije. Vraćaćete se češće na neke događaje iz prošlosti. I osećaćete potrebu da oživite sve ono što ste “preskočili”. Bavićete se onim što volite i osećati zadovoljstvo zbog uspeha koje ostvaruju.

 

 

Podznak Vodolija

Bićete okrenuti svojoj porodici. Češće ćete se susretati sa njima, pričati o nekim važnim temama i planirati neke zajedničke aktivnosti. Vaši prijatelji su primetili da ste se malo povukli, udaljili i da vas nešto muči. Iako izbegavate da pričate o tome, razgovor će vam pomoći. Mnogi će uživati u ljubavi, iako je ljubomorno čuvaju od drugih.

 

 

Podznak Ribe

Vaša kreativnost se budi i ukoliko se bavite nekim kreativnim poslom, možete očekivati zaista produktivan period. Učestaliji će biti susreti s prijateljima, kao i pozivi nekih osoba koje dugo niste videli. Sa prijateljima ćete razgovarati o nekim stvarima iz prošlosti. I shvatićete neke bitne lekcije koje ranije niste razumeli. U porodici vas očekuju lepa dešavanja i velike proslave.

 

 

Izvor: Astro portal

Stranice: 1 2 3