VELIKI HOROSKOP DO KRAJA SEPTEMBRA! Kraj meseca doneće LJUBAVNE IZAZOVE a evo šta čeka TVOJ znak…

22. travnja 2018. 0 By Admin 1

Rakovi, Vage i Bikovi biće miljenici planeta u ovom periodu a šta vaš znak očekuje po pitanju ljubavi, posla i zdravlja, kao i kakav savet astrolog ima da vam da saznajte u ovom horoskopu..

 

OVAN

LJUBAV: Malo bolji vetar u leđa nego do sada u ljubavnom životu osvežiće vašu vezu.

Zato dajte sve od sebe da osigurate kvalitetan odnos s osobom do koje vam je stalo. Biće malih nervoza i nesporazuma, ali nemojte im pridavati značaj.

 

 

KARIJERA: Pred vama su izazovi kreativnosti i hrabrosti. Samo uz primenu takvih veština možete uspeti. Povučenost ili mehaničko odrađivanje stvari trenutno vam nisu dobro postavljeni. Ključ uspeha za vas nalazi se prihvatanju izazova.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Nađite sadržaje koje volite.

 

 

 

BIK

LJUBAV: Bez obzira na ne uvek najpovoljnije ljubavne prilike, vi ćete biti optimista. Zato nećete samovati, nego ćete ići među ljude. Oni će vas rado prihvatati zbog pozitivnog stava. Tako ćete sami svojim ponašanjem poboljšati svoj privatni život.

 

 

KARIJERA: Sve što radite nekako će odlaziti u senku. Ipak, kako ćete biti potpuno svesni svojih prethodnih uspeha, to što niste u prvom planu neće vam smetati kao što bi to bilo inače. Ne mogu se sve kockice baš složiti u isto vreme.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi u svemu.

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Voljena osoba zračiće više nego vi, pa joj slobodno prepustite neka vas vodi. Ona će ovih dana daleko bolje osmisliti vaše zajedničko vreme nego vi sami. Prepustite joj se s poverenjem. Budite poput deteta i uživajte u životu.

 

 

KARIJERA: Čekate da drugi daju svoje mišljenje o onom što ste uradili zajedno sa svojim saradnicima. Oni će vas podržati, ali vi sami od sebe zahtevaćete još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Budite realniji i ljubazniji.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Obratite pažnju na kvalitet ishrane.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4