VELIKI HOROSKOP po znakovima za MAJ 2018. – OVAN, BIK I BLIZANCI

VELIKI HOROSKOP po znakovima za MAJ 2018. – OVAN, BIK I BLIZANCI

23. travnja 2018. 0 By Admin 1

BLIZANCI

Ljubav i veze

Venera, vladar kuće ljubavi Blizanca, se nalazi u Blizancima sve do 19. svibnja 2018. godine. Vaše ljubavne želje bit će izraženije ili ćete ih vi direktno izraziti, bez suzdržavanja. Upustit ćete se u flertove, osvajanje, ljubavne igre, zavođenje i izazove. Uživat ćete u pažnji koju će vam pokloniti osoba koja vas privlači.

 

Pazite, nemojte slati krive signale! Žeđ za flertom može se krivo protumačiti, imajte to na umu, posebno ako ste u braku. Tijekom svibnja očekujte iskušenja, uključujući i ona ekstremna, ali nemojte sve stavljati na kocku.

 

Jupiter, vladar partnerstva i braka Blizanaca, pravi trigon s Neptunom. To je aspekt koji otvara vrata romantici, pomirenju i otkrivanju zajedničkih ideja i ciljeva. Nakon 18. svibnja većina Blizanaca uživat će u podršci i razumijevanju voljene osobe ili će doseći točku u kojoj brak neće biti monoton ili obaveze neće biti samo nešto što se mora odraditi. Ipak, neće sve biti med i mlijeko.

U periodu od 25. do 27. svibnja 2018. godine poželjet ćete biti sami, nećete otvoreno pokazivati svoju ljubav ili ćete smatrati da vas voljena osoba ne cijeni dovoljno li da se ponaša sebično. Na neki način poveznica u vašem odnosu može biti novac. Ograničenja će vam pomoći da spoznate da li je vaša veza građena na solidnim temeljima ili ne.

 

 

Posao i novac

Početkom svibnja 2018. godine imajte na umu da oni s kojima se upuštate u ogovaranja isto tako ogovaraju i vas, a to može štetiti vašem profesionalnom ugledu. Najbolji način da se postavite je da budete direktni i oprezniji kako između vas i poslovnih partnera ne bi došlo do nesporazuma i do krivih zaključaka. Puno je trzavica na poslu, ponekad se mogu dogoditi krize ega, neki preokreti mogu se pojaviti i mogli bi se puno kretati što donosi i puno više stresa.

 

Druga polovica svibnja povoljnija je za putovanja, poslovna putovanja, ako se ne upuštate u rizik. Novac bi vam, isto tako, mogao proklizati kroz prste, posebno ako dopustite drugima da utječu na vas, posebno prijateljima. Nemojte drugima posuđivati novac niti vi posuđujte novac od drugih. Određena dobit koju očekujete mogla bi biti odgođena i morat ćete snaći sa svotom s kojom raspolažete u novčaniku. Nećete se moći osloniti niti na prihode voljene osobe, jer primanja mogu biti manja ili se voljena osoba neće slagati s vašim odlukama.

 

Izbjegavajte kockanje i financijska nagađanja i nemojte se razbacivati s novcem samo zato da ostavite dobar dojam.

 

 

 

Zdravlje i moral

Nerviranje nije dobro za vaš želudac i ako inače imate problema s tim, stanje se sada može još i pogoršati. Zato bi trebali naći aktivnosti koje vas smiruju. Možda vam može pomoći meditacija ili masaža, SPA tretman i slično.

 

21. svibnja 2018. godine Sunce ulazi u Blizance i možete očekivati više energije i vitalnosti. Isto tako, optimističnije ćete gledati na život. Bit će trenutaka slabosti i stresa kojeg uzrokuju različiti strahovi. Neće štetiti ako obavite kontrolu i pretrage, posebno ako imate određenih poteškoća.

 

Savjet

Budite suzdržani i nemojte pretjerivati s trošenjem novca i vidjet ćete da imate novca upravo onoliko koliko vam je potrebno!

 

 

tarot-horoskop.com

Stranice: 1 2 3