Tvoja OMILJENA BOJA otkriva PUNO TOGA O TEBI! Odaberi JEDNU boju i saznaj OVO!

Tvoja OMILJENA BOJA otkriva PUNO TOGA O TEBI! Odaberi JEDNU boju i saznaj OVO!

28. travnja 2018. 0 By Admin 1

˝Koja ti je najdraža boja?˝, pitanje je koje nas prati još od ranog djetinjstva. Možda smo kao djeca podsvjesno znali da otkrivanjem nečije najdraže boje saznajemo mnogo više o toj osobi.

 

 

Bilo da se radi o energičnoj narančastoj ili umirujućoj plavoj, odabir boja može pomoći u razumijevanju nečijeg karaktera.

Betty Wood, autorica knjige The Healing Power of Color (u slobodnom prijevodu: Iscjeljujuća moć boja), otkriva što naše najdraže boje govore o nama samima.

 

 

Bijela

Bijela je simbol čistoće, nevinosti i naivnosti – često se povezuje s mladenaštvom. Ukoliko ste starija osoba, vaš odabir bijele boje može značiti da žudite za savršenstvom i neostvarivim idealima.

Možda čak želite ponovno vratiti izgubljenu mladost i svježinu. Također, bijela simbolizira želju za jednostavnošću.

 

 

Crvena

Ova boja predstavlja snagu, zdravlje i vitalnost. Često je odabiru ekstrovertirane, agresivne i impulzivne osobe – ili pak oni koji bi htjeli postići te osobine. Povezuje s ambicioznim naravima, odlučnim da iskoriste sve što mogu iz života.

Mogu brzo prosuditi ljude i odabrati stranu kojoj će se prikloniti. ˝Crvene osobe˝ su obično opitimisti koji teško podnose monotoniju; nemirni su i mogu biti nesvjesni vlastitih mana. Teško postižu objektivan stav, stoga mogu kriviti druge za bilo kakve nedaće, iako su možda i oni sami dio problema.

Tihe osobe koje preferiraju crvenu mogu imati potrebu za toplinom, snagom i ostalim karakteristikama ove boje. Crvena je obično boja onih s otvorenim i jednostavnim naravima koji vole život.

 

 

Kestenjasta

Teška iskustva su vjerojatno oblikovala ˝kestenjaste osobe˝ u darežljive i simpatične ljude. Obično ova boja krasi ljude koji su prolazili teške borbe kroz život, ali su se ipak uspjeli ˝izvući˝.

Može označavati disciplinirane ˝crvene˝ osobe – koje su sazrele uslijed raznih životnih iskustava.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4