Tvoja OMILJENA BOJA otkriva PUNO TOGA O TEBI! Odaberi JEDNU boju i saznaj OVO!

Tvoja OMILJENA BOJA otkriva PUNO TOGA O TEBI! Odaberi JEDNU boju i saznaj OVO!

28. travnja 2018. 0 By Admin 1

 

 

Ružičasta

Ova boja utjelovljuje nježnije karakteristike crvene, simbolizira ljubav i osjećaje bez strasti. Žene koje preferiraju ružičastu imaju majčinske sklonosti. Ružičasta označava zaštitu, posebnu pažnju i situiran život.

Također, ˝Ružičaste osobe˝ traže ljubav i vole se osjećati sigurno, možda se čak žele doimati delikatnima i krhkima. ˝Ružičaste osobe˝ žele biti šarmantne i nježne, možda i pomalo nedefinirane.

 

 

 

Narančasta

Ovo je boja luksuza i ljudi koji si vole ugađati. Narančastu obično biraju vrlo socijalne osobe koje se vole zabavljati. ˝Narančaste osobe˝ su obično vrlo popularni i dobre su naravi, iako ponekad mogu malo previše dramatizirati.

Ponekad mogu biti pomalo prevrtljivi i neodlučni, ali se na kraju krajeva ipak potrude složiti s ostalima oko nečega. Narančasta je boja mladosti, snage, neustrašivosti, znatiželje i nemira.

 

 

Žuta

Boja sreće, mudrosti i imaginacije. Često je biraju pustolovne osobe koje žude za nečim novim i za samoispunjenjem. Obično dobro ide s veselim osobama koje imaju dobar smisao za humor, ali i osjećaj za posao.

Žuta označava intelekt i sve povezano s umom – stoga su ˝žute osobe˝ najčešće precizni mislioci koji imaju svoj stav o svemu te um prekrcan brojnim idejama. Ponekad se čak mogu doimati neodgovornima jer često radije biraju slobodu svojih misli i djelovanja.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4