Tvoja OMILJENA BOJA otkriva PUNO TOGA O TEBI! Odaberi JEDNU boju i saznaj OVO!

Tvoja OMILJENA BOJA otkriva PUNO TOGA O TEBI! Odaberi JEDNU boju i saznaj OVO!

28. travnja 2018. 0 By Admin 1

Zelena

Boja harmonije i uravnoteženosti, zelena simbolizira nadu, obnovu i mir. Često je preferiraju osobe mirne i iskrene naravi. ˝Zelene osobe˝ najčešće razmišljaju za zajednicu, društveni su, ali svejedno preferiraju mir pod svaku cijenu.

Ponekad se daju lako izrabljivati jer su skromni, strpljivi i ne stavljaju sebe na prvo mjesto. Obično su civilizirani, fini i dobrog ugleda.

 

 

Plava

Meka, suosjećajna i brižljiva boja. Označava lišenost slobode i introspekciju, konzervativnost i obaveze. ˝Plave osobe˝ su često predmet divljenja zbog svog čvrstog karaktera i mudrosti.

Njihove osobine su također; strpljenje, ustrajnost, savjesnost i samokontrola. Obično su prilično odane i vjerne osobe, ali ponekad mogu biti sumnjičavi i ući u konflikte zbog svojih nefleksibilnih stavova.

 

 

Modro-zelena

Zahtjevna, diskriminirajuća, staložena i atraktivna, modro-zelena boja krasi osjećajne osobe, izraženog intelekta, stabilnog karaktera i osebujne ličnosti. ˝Modro-zelene osobe˝ imaju odličan ukus i obično su uljudni, ljubazni te sposobni.

Često odbijaju bilo kakvo vodstvo pa čak i savjete.

 

 

 

Tirkizna
Kompleksna, maštovita i originalna boja. ˝Tirkizne osobe˝ obično biraju teži način te se izvana mogu doimati hladno dok se zapravo unutar njih samih odvijaju razna previranja.

 

 

 

Boja lavande

Ovu boju obično biraju osobe koje žive ˝na visokoj nozi˝, nikad ne primjećuju ništa mračno i prizemljeno te su uvijek besprijekorni i lijepo odjeveni.

Osobe koje preferiraju ovu boju uvijek izbjegavaju zaprljati ruke iako imaju uzdignute i plemenite namjere. Obično su kreativni, šarmantni, civilizirani i dosjetljivi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4