Tvoja OMILJENA BOJA otkriva PUNO TOGA O TEBI! Odaberi JEDNU boju i saznaj OVO!

Tvoja OMILJENA BOJA otkriva PUNO TOGA O TEBI! Odaberi JEDNU boju i saznaj OVO!

28. travnja 2018. 0 By Admin 1

Ljubičasta

Ljudi koji preferiraju ljubičastu boju mogu se opisati kao malo “drugačiji”- to su individualci, a krase ih dosjetljivost, osjećajnost i želja da budu jedinstveni i – drugačiji od drugih. Temperamentni su i obično talentirani za umjetnost.

Kada su krivo shvaćeni mogu postati sarkastični. Ukoliko birate ljubičastu, težite tome da budete nekonvencionalni, tolerantni i dostojanstveni te da postignete visoke pozicije u društvu.

 

 

Smeđa

˝Smeđe osobe˝ krase izdržljivost i strpljenje. Trude se biti čvrstog karaktera, savjesni, neovisni, pouzdani i konzervativni. Nisu impulzivni i ponekad im čak i nedostaje malo taktičnosti.

Vole odgovornost, ljubazni su i na njih se može osloniti. Ukoliko birate smeđe pripazite da ne postanete previše nepopustljivi i tvrdoglavi.

 

 

Siva

Siva je boja opreznosti i kompromisa. ˝Sive osobe˝ su obično mirne i pribrane te često teško rade čak i bez nagrade za to. Mlađe osobe koje biraju sivu kao da se povlače iz života, potiskujući pritom svoju osobnost.

U starijoj dobi ˝sive osobe˝vole da im život teče ustaljenim tokom s nekoliko manjih uspona i padova. Osobe koje biraju sivu boju često mogu biti ˝radoholičari˝ koji se mnogo daju u posao.

 

 

Crna

Crna je dostojanstvena i impresivna bez nametljivosti.

Osobe koje biraju crnu žele ostaviti pomalo tajanstven dojam, a njihov odabir crne može značiti potiskivanje želja i svjetovnih ciljeva što upućuje na njihovu unutarnju dubinu i neotkrivene želje.

 

 

naturala.hr

Stranice: 1 2 3 4