LJUBAVNI HOROSKOP za MAJ za OVA 3 znaka biće pravi pravcati PAKAO, dok nekog čega NOVA ŠANSA za vezu sa OSOBOM IZ PROŠLOSTI

LJUBAVNI HOROSKOP za MAJ za OVA 3 znaka biće pravi pravcati PAKAO, dok nekog čega NOVA ŠANSA za vezu sa OSOBOM IZ PROŠLOSTI

29. travnja 2018. 0 By Admin 1

Hajde da vidimo šta su vam to zvezde spremile za mesec maj na ljubavnom planu, bilo da ste slobodni ili u vezi… –

 

 

Ovan

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi praviće 7. maja kvadrat sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju tajni. Izbegavajte da se koristite obmanama i lažima. Pazite šta govorite voljenoj osobi. Neiskrenost bi mogla da vas košta poverenja. Biće neophodno da svom partneru objasnite razlog vaših nekorektnih poteza u proteklom periodu. Venera će ući u znak Raka i vaše polje doma i porodice 19. maja i praviće sekstil sa Uranom. Bićete u prilici da ulepšate vaš zajednički dom i da unesete novine i svežine u vašu emotivnu vezu. To će pozitivno uticati na vaše odnose sa partnerom. Biće neophodno da vaše poslovne obaveze uskladite sa kućnim i porodičnim obavezama.

 

 

Ako ste slobodni:

U prvoj dekadi maja ćete se zaljubiti u osobu prema kojoj ćete u početku imati tajne emocije i koja nije slobodna. Vaša simpatija će vam na diskretan način staviti do znanja da joj se dopadate i da nema ništa protiv da započnete tajnu vezu. U drugoj dekadi maja ćete početi da se viđate na kratko na tajnom i diskretnom mestu gde ćete razmenjivati nežnosti i bliže se upoznati. Krajem maja ćete ući u uzbudljivu i veliku romansu zahvaljujući trigonu Jupitera sa Neptunom. Stariji Ovnovi će biti skloni ulasku u avanture. Privući će vas osoba koja je zabavna i komunikativna, a uz to i atraktivnog izgleda. Počećete da izlazite i da uživate u zajedničkim intimnim trenucima. Mada to niste u početku želeli, zaljubićete se.

 

 

Bik

Ako ste u vezi:

Opozicija Sunca sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju braka i partnerstva prouzrokovaće neslaganja i razilaženja sa voljenom osobom u vezi zajedničkih planova i ciljeva. Najviše ćete se razilaziti po pitanju ulaganja zajedničkih finansija. Budite spremni na nalaženje zajednički prihvatljivih rešenja. Izbegavajte tvrdoglavost i uspećete da prevaziđete krizu. U drugoj polovini maja mogli biste otići na kraći izlet sa partnerom, što bi vam pomoglo da prevaziđete neslaganja i da provedete prijatne zajedničke trenutke. Važno je da poboljšate komunikaciju i međusobno poverenje i da se oko svega dogovarate. Neke sporne stvari vam neće biti lako da rešite zbog opozicije Merkura sa Jupiterom 23. maja.

 

 

Ako ste slobodni:

Bićete zaneseni idejom o nalaženju osobe koja bi vam bila srodna duša i sa kojom biste ispunili svoje snove u ljubavi. Neko koga ste nedavno upoznali delovaće vam približno kao osoba koju zamišljate kao idealnog partnera. Bićete skloni da prema toj osobi gajite platonsku ljubav. Od sredine maja ćete odlučiti da pokušate da se bliže upoznate i da pokušate da vašu simpatiju zainteresujete za vezu. Trigon Jupitera sa Neptunom vam krajem maja donosi mogućnost uspeha. Stariji Bikovi će sredinom meseca upoznati nekoga ko će na njih ostaviti snažan utisak. Biće vam jasno da to nije neko koga ćete lako osvojiti. Ubrzo ćete uvideti da se radi o osobi koja je komplikovana za vaš ukus. Nemojte odustati.

 

 

Blizanci

Ako ste u vezi:

Opozicija Sunca sa Jupiterom koji vlada vašim poljem braka i ljubavi dovešće do neslaganja između vas i voljene osobe zbog nečega što ćete jedno od drugoga pokušavati sa sakrijete. Sunce prolazi kroz vaše polje tajni i nećete biti u stanju da jasno sagledate šta je vašem partneru potrebno da bi vaša veza mogla da funkcioniše skladno i bez teškoća. U drugoj polovini maja potrudite se da poboljšate komunikaciju sa partnerom. Vaš partner će imati potrebu da od vas dobije jasno usmerenje, predloge o zajedničkim planovima, a iznad svega će mu biti potrebna vaša pojačana pažnja. Pokažite partneru da vam je stalo do njega tako što ćete više vremena provoditi zajedno, izlaziti i putovati bar na izlete.

 

 

Ako ste slobodni:

Početkom maja će Sunce praviti sekstil sa Neptunom, što će vam doneti naklonost i pažnju osobe koju poznajte preko zajedničkih prijatelja. Primetićete da se stalno nalazi u vašoj blizini, inicira komunikaciju sa vama, postavlja vam razna pitanja i vodi razgovore sa vama koji vam imponuju i prijaju. 25. maja će Jupiter praviti trigon sa Neptunom, što će vam doneti romansu i početak skladne veze. Otkrićete kako se u vama bude sve dublja i jača osećanja prema novom partneru. Stariji Blizanci će imati haotičan emotivni život u većem delu meseca maja. Pokušaćete da započnete više od jedne emotivne veze ali ćete već na početku odustati jer ćete površno pristupati. Krajem meseca ćete se neočekivano zaljubiti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4