DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 10. avgust: Strelac zavodi, Blizance stižu promene, Devica u tajnoj vezi…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 10. avgust: Strelac zavodi, Blizance stižu promene, Devica u tajnoj vezi…

1. svibnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Privlači vas osoba koja je zauzeta i danas ćete biti spremni da napustite sve i sa njom negde otputujete. Treba da znate da ovaj odnos neće dugo trajati, a vi ćete biti tema mnogih ogovaranja, koliko god se trudili da vezu zadržite u tajnosti. Ako ste završili potragu za partnerom, izbegavajte dvosmislenu komunikaciju i zaboravite na inat.

ŠKORPIJA

Prilično ste neodlučni. Vi kao da ne znate šta želite i šta god da činite niste zadovoljni krajnjim ishodom. Ukoliko se nalazite pred višestrukim izborom, potrudite se da spustite kriterijume. Problem je, očigledno, u vama. Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u vezi, neka ne sumnjaju u vernost partera. Neke informacije proverite više puta.

STRELAC

Ne dozvolite sebi da partnera okrivljujete za neke lične neuspehe i gubitke. Umesto da negativnost istresate na voljenom biću, u njemu pronađite sigurno utočište. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će danas ostvariti dobru komunikaciju sa suprotnim polom, ali samo ukoliko se budu držali neutralnih tema.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4