Žena u OVOM znaku VIDI MAGIJU! Ona ČEZNE za partnerstvom, to je VJEČNA ŽELJA njenog srca; ali ako ćete JE VOLJETI, morate ju POTPUNO voljeti

Žena u OVOM znaku VIDI MAGIJU! Ona ČEZNE za partnerstvom, to je VJEČNA ŽELJA njenog srca; ali ako ćete JE VOLJETI, morate ju POTPUNO voljeti

2. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Njoj je potreban stalni podsjetnik da je lijepa, voljena, još bolje – obožavana. Njoj je potrebna avantura. Vaga želi autonomiju, ali ne može podnijeti ni pomisao da bude ostavljena sama. Morate je  prihvatiti, čak i njene kontradiktornosti.

Njoj je potrebna odlučnost, iako je sama ne posjeduje. Ona će vas iznenaditi sa spontanošću, a vi ćete se diviti njenoj predanosti. Ali ako ona ima vremena za razmišljanje, svaka odluka će biti teška – bilo da je to odluka gdje će jesti, što će nositi ili koga voljeti.

 

To će vas uništiti, ali morate pokušati razumjeti. Za nju ne postoji takva stvar kao što je očigledan izbor.

Voljeti Vagu znači voljeti samu Ljubav. Ona voli sve što ima veze s ljubavlju: veze, otkrića, bolno  srce, zanos, samu ideju ljubavi – to je sve isto. Ona žudi za sigurnošću partnerstva, ali također žudi za uzbuđenjem zbog ljubavne nesigurnosti.

Ona želi strast. Ona vidi dobro u gotovo svakoj osobi, ali od partnera zahtijeva inteligenciju i humor. Nema ništa privlačnije od pameti.

 

Mrzi nesklad, jer se zbog njega osjeća ranjivim; ali ako je volite, ne morate se previše brinuti, jer ona vjeruje u oprost i povjerenje. Kada se svađate s Vagom, budite sigurni da je svaka svađa za nju kraj svega, a to će je ponekad uništiti; trebate je podsjetiti da je svaka prepirka prilika za rast – to je početak novog u svemu.

 

Vaga voli zaljubljenost i morat ćete se zaljubljivati u nju iznova i iznova. Ona će zahtijevati trajnu evoluciju i inspiraciju.

Ako volite Vagu, morate vidjeti dobru namjeru koju ona uvijek ima u svom srcu; ako ignorirate taj dio nje, uskraćujete joj osobnu istinu. Ona ne može preživjeti bez te istine.

Kad je gruba ili se svađa jer je u pravu – a ona je obično u pravu, jer Vaga je po prirodi pravedna i fer, neosporno morate disati. Tada vjerujte njenim suzama i riječima, one su iskrene. Ona se previše brine da bi ikada nanijela namjernu štetu.

 

Ali ako ste svjedok bljeska ljutnje u njezinim očima, morate pustiti svoj bijes. Nježna, suosjećajna Vaga će silovito reagirati kada se suoči s licem nepravde. Morate joj dati  prostora da bude ratnik kada joj je srce govori da je vrijeme za borbu.

Morate stajati pored nje, diviti se njenoj predanosti i vjerovati u cilj, vidjeti sve onako kako jest, manifestaciju najdublje svrhe njezinog srca.

 

Vjerujte u nju i ona će vjerovati u vas. Kada je Vaga sretna, ona može preuzeti svijet. Potrebna joj je samo prava glazba, smijeh i njezin osmijeh.

 

 

No, um Vage je nestalan i preplavljuju ga brige. Ona će proučavati vaše izgovorene i neizgovorene riječi. Ona će razmišljati o sigurnosti, o značenju svakog dodira ili svađe i kakav značaj će to imati za budućnost; ako volite Vagu, morate je nježno voditi natrag do sadašnjosti, iznova i iznova i iznova.

Vaga cvjeta u radosnom sadašnjem trenutku. Ona vjeruje u dobrotu ljudi, u magiju i (prije svega) u sreću do kraja života. Ako volite Vagu, morate vjerovati u nju zbog svega što ona jest.

 

 

Izvor: elephantjournal

Stranice: 1 2 3