ŠTA VAM SPREMA MAJ? Ovnovi, pazite ako dobijete OVAKVU PONUDU OD BIKA, Jarčevima se sprema TAJNA VEZA

ŠTA VAM SPREMA MAJ? Ovnovi, pazite ako dobijete OVAKVU PONUDU OD BIKA, Jarčevima se sprema TAJNA VEZA

4. svibnja 2018. 0 By Admin 1

 

RAK

Posao – Nalazite se u periodu kada je potrebno da pokažete sposobnost za saradnju i tolerantnost prema kolegama. Mnogi od njih vam se iskreno dive i moguće je da, ako ste uključeni u neki privatni biznis dobijete obećenje u vezi sa novcem ili neka nova zaduženja. Dobra saradnja moguća je sa Lavom koji vas izuzetno ceni, sa Strelcem, Bikom ili Jarcem koji imaju velike zahteve u odnosu na vas jer znaju koliko ste sposobni. Ne odustajete od svojih ambicija ako vam se učini da vaš pretpostavljeni forsira nekog drugog umesto vas. Kreće veoma kreativna period u kome morate da realizujete sve svoje zamisli od pre više godina. Sve što ste ulagali u sebe, posebno vaše ogromno znanje i talenti mogu doći do punog izražaja. Saradnja sa strancima postaje mnogo intenzivnija, ali bez obzira na spoljašnje okolnosti koje su povoljne, mnogo toga je najbolje da uradite u sopstevnoj režiji. Mogući su vanredni poslovi i neočekivano dobra zarada od honorarnih poslova. Svaki posao koji ima veze sa podučavanjem, prevođenjem, naukom, informatikom ili umetnošću donosi vam dobit. Biće ga i više nego što se nadate. Predstavnici vašeg znaka idu iz krajnosti u krajnost. Ili su jako štedljivi ili velike trošadžije. Preko partnera, preko članova porodice ali i preko igara na sreću možete doći do nekih vanrednih prihoda. I to ćete najveroatnije odmah potrošiti.

 

 

 

Ljubav – Ako ste ženski predstavnik ovog znaka, dopašće vam se neko ko je ugledan, uticajan ili veoma ambiciozan. Ne bi baš bilo zgodno da ima mnogo veze s oružjem, naročito ako je mlad, ali i u tom slučaju će vam imponovati. Vas mora drmnuti ljubavna groznica, i bićete potpuno spremni da svoju volju potčinite partneru. Ipak, burne ljubavi su na vidiku. Kako Može se desiti da partner u potpunosti razbije vašu koncepciju o ljubavi ili da vi svojim šarmom i seksepilom njega navedete da preispita kvalitet veze u kojoj se eventualno nalazi. Ako planirate uvećanje porodice, vreme je kao stvoreno za tako nešto. Bilo bi dobro da, u slučaju da su vam odnosi u porodici na bilo koji način poremećeni, posebno familijarni odnosi, prepustite partneru da to reši, ili nekoj starijoj i iskusnoj osobi da odigra ulogu posrednika. Vi kako god da nastupite, možete postići suprotan efekat. Moguće je da neko od vaših bližnjih planira duži boravak u inostranstvu i da ćete se vi na tu pomisao, hteli ne hteli ipak priviknuti. Imate vrlo moćne i vrlo uticajne prijatelje, ali i pomalo zlopamtila. Ne treba im se zamerati. Oni vam zlate vrede, a vi kao da do skora niste bili ni svesni do koje mere morate da sa njima ipak taktizirate i da bi bilo dobro da se ni na koji način o njih ne ogrešite, naročito ako su to i prijatelji vašeg partnera ili njegovi poslovni partneri.

 

 

Zdravlje – Ostavite duvan i izbegavajte zagušljive prostorije. Skloni ste nazebu i bronihitisu.

 

 

 

 

LAV

 

Posao – Ne morate da budete posebno ambicozni, situacije će se nameštati tako da ćete vi shvatiti da ne bi trebalo da propuštate sjajne šanse u vezi sa poslom. Stranci, bilo pojednici ili kompanije biće u centru pažnje, moguće da se radi o Bliskom Istoku ili o državama u kojima žive mnogobrojne nacije, nije isključeno i da se radi o severnoafričkim zemljama ili čak Kini ili Indiji. Obratite pažnju da ne donosite ishitrene odluke, posebno ne pod uticajem Vodolija ili Rakova. Pokušajate da izvučete, šta se izvući da od onih koji vas plaćaju, ili da sklopite poslovne aranžmane od kojih očekujete najveću zaradu, jer posle verovatno nećete uspeti da vladate svojim troškovima, i novac će vam nemilice kliziti kroz prste.

 

 

Ljubav – Kako su predstavnici vašeg znaka uglavnom usredsređeni na karijeru, normalno je da očekujete povremeno krize u odnosima sa parnterom, jer je i on zbog svojih obaveza često na kraj srca. Ipak, partner je društveniji a to vama često smeta jer postajete sve više vuk samotnjak koji se druži samo sa osobama sa posla ili sa onima koji imaju slične ideje vašim. Poprilična doza nervoze i eksplozivonosti u vašim reakcijama može da odnose sa partnerom pokvari ali ne i da ozbiljno uzdrma vašu vezu. Nemojte biti preterano sigurni u osobu koja vam je draga, ona ne gleda samo u vas, naprotiv, primećuje i druge i pravi razliku, na vašu štetu, bar što se vašeg karaktera tiče. Ulažite u sadašnjost da vas u budućnosti partner ne bi ostavio, jer vam samo piše recke, a ima ih podosta. Pokušajte da postanete malo društveniji i da provodite što više zajedničkih momenata u opuštenoj atmosferi. Ako ste slobodni, kao stvoreni ste da upadnete u zamku iz koje nema povratka, naročtio ako se radi o Škorpji, Strelcu, Ovnu ili Raku. Neko ko će vam pružiti iluziju da ste neodoljivi i kada ste naprasiti, osvojiće vas za sva vremena. Ukoliko ste ženski predstavnik ovog znaka i veoma mladi, bilo bi dobro da se raspitate za prošlost osobe koja vam se može svideti. Može se desiti da baš nije sjajna i da vam nije mesto pored nje. Moguće su česte rasprave, posebno sa braćom i sestrama ali i sa roditeljima, ma koliko godina da imate, jer postoji tendencija da jedni na druge pokušavate da utičete, ili svi u porodici imaju utisak da jedni od drugih očekuju ono što ovi drugi ne mogu da pruže. Pokušajte da se što manje viđate ili da ne vodite ozbilje razgovore. Sa prijateljima se možete družiti ali ne i planirati neke dugoročne poslove, bar ne u ovom periodu. Izbegnite Rakove, Jarce i Škoprije.Iritiraju vas.

 

 

Zdravlje – Možete biti premoreni. Više se odmarajte, i fizički i psihički.

 

 

 

 

DEVICA

Posao – Vaš znak je na potezu i ako napravite pravi, a u ovom periodu će vam se pružiti prilika za to, na konju ste. Ne zadovoljavajte se nekim drugim prevoznim sredstvom, za dobrim konjem se prašina diže. Svoje misli, ideje i sve o čemu budete razmišljali, ako pretočite u neko umetničko delo, započnete pisanje knjige, bez obzira da li je ljubavni ili krimi roman, doneće vam popularnost i novac. Putovanja, posebno u društvu Škorpije ili Jarca mogu doneti mnogo interesantnih sureta, poslove o kojima niste ni sanjali. Možete biti u manjoj konfuziji koji predlog da prihvatite jer se može raditi i ponudama za dva podjedanko privlačna radna mesta. Možda je bolje da ostanete na sadašnjem, jer je pitanje šta će biti od tih obećanja. Imate potrebu da napravite zaokret u karijeri ali niste sigurni kako da to izvedete i u kom pravcu da se orijentišete. Mogući su dobri poslovni aranžmani sa strancima ali samo ako uspostavite kontakte preko dugogodišnjih saradnika ili rođaka. Čak i putovanje u privatnoj režiji negde u inostranstvo, može vam doneti sjajnu šansu u vezi sa poslom. Vaš znak je jedan od onih koji može očekivati poveće dobitike preko igara na sreću, bilo da igrate sami ili sa partnerom. Neki neočekivani dobitak moguć je i preko nasledstva ili akcija,tako da bi bilo dobro da se malo uključite u berzanske transakcije.

 

 

Ljubav – Vaš ljubavni život će vaskrsnuti kao feniks iz pepela. Ipak, niko vas neće primetiti ako ne izvučete antene i ne počnete da odašiljete pozitivne misli i emocije. Probudite u sebi davno uspavanu lepoticu, ma kako sebi izgledali u ogledalu ili ma kolikoi imali godina, princ kuca na vrata. Ako ste vi taj princ, čak i petoj deceniji, ne birinte se naći će se i za vas neko. Što više zabave, izalazaka, obnova prijateljstava i rođačkih odnosa koje ste davno zapostavili predstavljaće potencijalnu mogućnost da sretnete nekoga ko će vam se svideti. Vaša potreba za putovanjima u inostranstvo i romantičnim doživljajima biće kao pre dvanaest godina ponovo zadovoljena. Jedna Vodolija ili Lav mogu da vas očaraju ali ništa više od toga. S njima ne možete očekivati dugu i stabilnu vezu. Pokušajte da u jednoj Škorpiji ili Jarcu prepoznate kvalitete koji su vam potrebni. Dolaze u obzir i Bik ili Vaga, ali svakako izbegnite Blizance. Kraj meseca može biti izuzetno romantičan, posebno ako budete negde van grada ili ako budete bili u društvu poslovnih ljudi ili umetnika. Ne bi trebalo da imate nekih ozbiljnijih problema u komunikaciji sa ukućanima, jer dobro znate šta koga iritira i uglavnom ćete izbegavati da budete preterano kritički nastrojeni. Vas međutim neće previše štedeti, malo kritike, malo pohvale i nekako ćete s njima izaći nakraj. Prijatelji u znaku Ovna, Blizanac ili Riba pokušaće da vas nagovore da sa njima češće izlazite u društvo i nemojte to odbijati ni pod kakvim odgovorom, naročito ako ste slobodni. Preko njih vam slede nova, interesantna poznanstva.

 

 

Zdravlje – Moguće su manje reumatske tegobe.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4