ŠTA VAM SPREMA MAJ? Ovnovi, pazite ako dobijete OVAKVU PONUDU OD BIKA, Jarčevima se sprema TAJNA VEZA

ŠTA VAM SPREMA MAJ? Ovnovi, pazite ako dobijete OVAKVU PONUDU OD BIKA, Jarčevima se sprema TAJNA VEZA

4. svibnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Posao – Šansa za dobru zaradu i primamljive poslove biće tako očigledna, da nećete moći da je ne primetite, i da je ne zgrabite. Vaš lični šarm, vaša harizma i vaše iskustvo, biće od velikog značaja i vi ćete biti ona strana koja bira. Sve uslove koje budete postavili, poslodavci će ispuniti. Jedino nije dobro aspektovano polje inostranstva, tako da bi bilo dobro da za sada ne planirate niti odlazak u inostranstvo niti posao sa strancima. U doglednom roku i to će se realizovati, ali u ovom periodu biste mogli potpisati loš ugovor, ili biste mogli imati nekakvih neprijatnosti na putu. Polako ali sigurno, finansije se poboljšavaju i to svakim danom u svakom pogledu sve više i više. Niste ni svesni do koje mere vaše ime,i vaš lični stav imaju uticaja na vaše finansije.Kod koga god da odete i zakucate na vrata , otvoriće vam se i platiće vas koliko tražite.Mlade Vage mogu zaraditi uz pomoć Škorpija, Jarčeva, Strelaca ili Bikova.

 

 

Ljubav – Ukoliko ste u vezi sa Lavom ili Vodolijom, situacija se značajno poboljšava, čak i ako jedno od vas dvoje planira put u inostranstvo ili je zbog posla često odsutan. Možete očekivati sjajne ponude za izlaske, posebno sa prijateljima. Ukoliko ste u braku, ili u dužoj vezi, bilo bi bolje da pokažete maksimalnu toleranciju prema partneru, čak i ako bude morao da češće, neplanirano ili nenajavljeno ide na put. Nemojte sebe opterećivati nikakvim dodatnim sumnjama, veran vam je naročito ako se radi o Lavu, Vodoliji ili Ovnu, ma kakav utisak ostavljao na druge, a vi ste uvereni da koristi svaku priliku da bi sebi dokazao koliko je poželjan u društvu suprotnog pola. To ima veze sa njegovim karakterom pre nego sa okolnostima. Ako ste slobodni, a upoznate nekoga ko ima veze sa strancima ili je stranac, budite malo uzdržaniji, posebno ako se bude trudio da vas na svaki način impresionira. Pitanje je da li će baš sve što priča biti istina. U skoroj budućnosti saznaćete mngo više o toj osobi i na osnovu toga ćete odrediti kako treba da se prema njoj postavite. Imate mnogo novih prilika,kada je ljubav u pitanju čak i mogućnost da uđete u paralelnu vezu, ali vama to svakako neće odgovarati, ma koliko da vas ta osoba u suštini impresionira. U ovom periodu biće dosta izdataka, ulaganja u dom, ali i mogućnost kupoprodaje nekretnina. Otvorite četvore oči ukoliko budete želeli da pravite bilo kakve transakcije sa stambenim prostorom, i osigurajte stan od pljačke, a to se isto tako odnosi i na automobil,ako ga imate. Moćni, uticajeni prijatelji, posebno oni koji su stariji od vas, ili koji su 1960.godište mogu mnogo da vam pomognu, kako u rešavanju privatnih tako i kod rešavanja poslovnih problema. Naročito su voljni da kumuju vašem ljubavnom životu, a vi nećete imati ništa protiv.

 

 

Zdravlje – Mogući su manji stomačni problemi. Obratite pažnju na ishranu.

 

 

 

 

ŠKORPIJA

 

Posao – Reči su vaše najjače oružje i to ćete shvatiti u ovom periodu. Ma čime da se bavite, nastupa preloman momenat, najverovatnije da na neki način menjate radno mestom ili dolazi do značajnih novina u vašem poslu. Mnogo toga zavisi od vas a da niste u potpunosti toga ni svesni. Možete se upustiti u posao u vezi sa arhitekturom, građevinom, medijima, možete potražiti posao u državnoj službi, u svakom slučaju, neko ko dobro zna koliko vredite, ponudiće vam da radite za njega, za više nego dobre prihode. Ako ste mladi, dobićete veoma odgovorno radno mesto a ako ste u zrelim godinama, pružiće vam se prilika da dejstvujete iz senke. Bićete za mnoge osoba od poverenja, vama će se davati najteži i najodgovorniji radni zadaci, a ako se bavite samostalnom delatnošćum bićete spremni da se upustite u rizik. Moći ćete da birate, s kim ćete raditi, gde i pod kakvim uslovima. Ako ste ikada želeli da zaplivate političkim vodma, samo krenite, brzaci vas neće uplašiti. Ipak, vi ste konstruktivna priroda i više vam leži rešavanje nekih konkretnih problema i volite da stvarate. Novi projekti, mogu biti više nego isplativi. Ne brinite za novac. Predstavnici vašeg znaka uvek imaju novca i uvek se snađu, a ovog puta će vam i okolnosti ići naruku.

 

 

Ljubav – Posao, posebno ako radite u medijima, državnoj službi, arhitektonskom birou, prosveti ili banci predstavlja potencijalno okruženje u okviru koga treba da birate srodnu dušu. Čak i da ništa ne radite po tom pitanju, neko će vam sam prići. Radi se o harizmatičnoj i tajanstvenoj osobi i takve će vas privličati od sada pa nadalje, bićete pruvučeni tajanstvenim osobama i onima koje malo pričaju, mnogo kažu, koje imaju veliku unutrašnju snagu, ambiciozne su i sa kojima se sjajno razumete i bez reči. Fizička privlačnost koja je Škorpijama i te kako važna neće biti od sada na prvom mestu, mada su svi izgledi da vam se dopadne neko ko je po svim kriterijumima izuzetno atraktivan. Bićete predmet priče, ali vas to neće preterano brinuti. Ako ste u vezi sa Rakom ili Ovnom, pripremite se za manje ljubomorne scene koje nećete moći da izbegnete ni ako ste u vezi sa Blizancima. Ako budete spremni da podržite svaku ideju vaših ukućana, ma kako se intimno sa njima ne slagali i ako ne budete kontrirali, biće sve u redu. Može doći do ekscentričnijeg ponašanja članova vaše porodice sa kojima začas možete stupiti u konflikt. Veoma su odani i pomalo naporni, naročito ako ste zajedno u biznisu. Što su stariji to su bolji, u njim možete imati veliko poverenje. Predstoji vam vrlo uspešna saradnja, naročito sa Devicama i Jarcima. Ribe i Vodolije mogu vam povremeno dati i te kako korisne savete.

 

 

Zdravlje – Pazite se mogućih povreda, pogotovo kod kuće.

 

 

 

 

STRELAC

Posao – Predstavnici vašeg znaka su na velikoj prekretnici. Predstavnici vašeg znaka imaju sjajnu šansu da ozbiljno razmišljaju u kom pravcu da usmere svoju karijeru, ali će glavni problem biti što ćete biti podjednako motivisani zaradom koliko i društvenom reputacijom. Mnogi od vas će dobiti genijalne ideje, uspeće da se nametnu saradnicima, da dođu u situaciju da pokažu i dokažu koliko vrede. Dobro razmislite o svemu pre nego što se upustite u neki biznis, a najverovatnije da će se raditi upravo o nekom biznisu, moguće u okviru bankarstva ili o naučnom radu, o zaposlenju u državnoj instituciji. Konkurencija može da vam zadaje muke, a zatim nastupa vaših pet minuta. Ako možete da ne uzimate kredite, bilo bi to više nego mudro, jer ulazite u period u kome će apetiti biti veći od mogućnosti.

 

 

Ljubav – Vi i partner skloni ste da manje komunicirate nego inače, uglavnom da biste izbegli rasprave, posebno kada ste bili na ivici da jedno drugom kažete ono što ne treba,mada je bilo malo burnijih momenata. Trebalo bi da nastavite sa tendencijom pokazivanja više razumevanja za partnera. Ako vas bude kritikovao, ne odgovarajte mu jer se ionako nećete moći odbraniti. Trpeljivost i mirenje sa trenutnom situacijom, bez obzira da li ste u vezi, braku ili slobodni je najbolji način da izbegnete sukobe. Bez obzira da li ste slobodni ili imate partnera, možete očekivati interesante susrete na radnom mestu ili u školi fakultetu, u vidu otvorenog udvaranja jednog Ovna,Vage ili Bika. Ni vi nećete ostati ni malo ravnodušni. Trebalo bi da u ovom periodu što više izalzite u društvo, kako sami tako i sa partnerom. Slobodnim Strelcima mogu lako da se dopadnu jedan Lav, Ovan, Vodolija, dok sa Blizancima, Devicama i Škorpijama mogu da imaju prilično komplikovane odnose. Bilo bi dobro da ukoliko ste duže u vezi, izbegnete bilo kakve diskusije po pitanju zajedničkih prijatelja, ili na temu vaših ili partnerovih prijatelja,rođaka jer bi takve teme mogle biti povod za žešću raspravu. U vašoj porodici će se verovatno rešavati neka važna pitanja, moguće u vezi sa stambenim prostorom. Vaša pomoć će biti neophodna članovima vaše porodice i bilo bi dobro da im se nađete pri ruci. Moguće je da ćete razgovarati o nekom zajedničkom poslovnom poduhvatu, osnivanju privatne firme ili renoviranju stambenog prostora. Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu poželeti da promene stambeni prostor. Dobro se držite, i pazite da ne budete prevareni nečijim prividno prijateljskih držanjem. Neke od osoba koje budu želele da budu sa vama, činiće to iz neke vrsti koristoljubivosti a neke na koje niste računali, pokazaće se kao pravi prijatelji. Imate sve šanse da obnovite jedno staro prijateljstvo.

 

 

Zdravlje – Pazite se moguće povrede na radu.

 

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4