ŠTA VAM SPREMA MAJ? Ovnovi, pazite ako dobijete OVAKVU PONUDU OD BIKA, Jarčevima se sprema TAJNA VEZA

ŠTA VAM SPREMA MAJ? Ovnovi, pazite ako dobijete OVAKVU PONUDU OD BIKA, Jarčevima se sprema TAJNA VEZA

4. svibnja 2018. 0 By Admin 1

JARAC

 

Posao – Potrebno je da upotrebite svu snagu svog šarma i seksepila, ma kog pola da ste, jer će se poslovni partneri pokazati kao tvrd orah. Vaga i Bik kao i neka Riba tu samo mogu da pripomnognu. Odlično vreme je za poslovne sastanke na kojima ćete dominirati i na kojima dolaze važni dogovori, ali i ozbiljni poslovi koji zahtevaju svu vašu raspoloživu enegiju. Kraj meseca označavaju period pokušaja da dovete situaciju u poslu u red, mada je najvažnije da budete dobro organizovani. Pred vama je ogromna količina novca, samo pitanje je da li umete da ga prepoznate jer će biti u pitanju skriveno blago.To može biti i u vidu sjajne ponude koja ako se realizuje doneće odlične prihode, čak i igre na sreću ili nasledstvo.

 

 

Ljubav – Ako u ovom periodu ne doživite neki ljubavni zanos, tajnu avanturu ili fatalni susret, onda ste mnogo propustili. Morate da budete malo aktivniji i da krenete u društvo, posebno prijatelja,ili nekadašnjih saradnika, a ako ste mladi da se viđate s društvom iz škole. Moguće su vesti od nekoga ko treba da putuje u inostranstvo ili živi u inostranstvu, ali ako se radi o Raku ili Ovnu sledi manje nerazumevanje ili prolivanje suza. Kolega u znaku Vodolije ili Riba, strpljivo čeka da ga primetite. Stariji članovi porodice su vam od velike pomoći dok će mlađi pokušavati da vam se nametnu svojim neumesnim zahtevima. Malo napetiji odnosi su neminovni, posebno u vezi sa svim pitanjima koja se odnose na novac, jer će biti pokušaja da jedni druge ubeđujete šta je za koga najbolje po tom pitanju. Kredite ne bi trebalo da olako uzima nijedan član porodice. Neko od vaših bližnjih planira put u inostranstvo. Imate sjajne prijatelje i ne treba da brinete da li su vam lojalni ili ne. Mnogi od njih će vas prijatno iznenaditi. Mogući su novi aranžmani sa prijateljima koji žive u inostranstvu. Bilo bi dobro da odete na odmor, ali da sebe ne izlažete napornim sportovima. Više će vam odgovarati druženje u intimnijem prostoru.

 

 

Zdravlje – Pazite se mogućeg uganuća zgloba ili neke manje povrede.

 

 

 

VODOLIJA

Posao – Za vaš znak ovo je uglavnom vrlo povoljan period, ali pazite se, jer neki od vaših planova, naročito ako se odnose na sport, umetnost ili trgovinu, mogu biti malo nerealni. Svakako treba da izbegnete sklonost ka ishitrenim odluka,tokom celog perioda. Pre toga, na samom početku ovog perioda, bićete veoma optimistični po pitanju uspostavljanje saradnje, naročito sa vatrenim znacima. Ma kako važili za hirovite i brzoplete osobe, u ovom periodu ćete bitis skloni da sve dobro planirate, posebno velika finansijska ulaganja. Ako ste mladi, i treba da izađete na ispit, loša koncetracija je jedino što može pokvariti utisak kod profesora, inače imate sve šanse da budete više nego uspešni. Poslovni dogovori sa strancima odvijaju se u najvećoj tajnosti. Ako tražite posao, ili ste u saradnji upućeni na mlađe saradnike, bićete nezadovoljni ishodom razgovora i verovatno nešto nervozniji nego inače. Sklonost ka rizičnim finansijskim transakcijama može predstavljati priličan problem, a takav period traje poprilično dugo. Takođe, možete donositi odluke u vezi sa finansijama, ne razmišljajući mnogo unapred,ili se zaduživati, što svakako ne bi bilo dobro. Čuvajte se kombinacija koje pravite sa Škorpijama.

 

 

Ljubav – Skloni ste tajnim vezama, pa tako može doći do veze za koju mnogi dugo neće znati. Može se raditi o ljubavi sa osobom druge vere, tamnokosom ili tamnoputom, s nekim koga ste upoznali preko poslovnih krugova ili je poznajete odavno a koja ima na direktan ili indirektan način veze sa inostranstvom. Kod vas će ljubavni život biti pod velom tajne,i moguće da će vaš partner insistirati na tome iz nekih razloga. Ako ste mladi, ne planirajte brak, a ako ste u zrelim godinama razvod. Nijedna odluka pod uticajem porodice, prijatelja ili na osnovu onoga što čujete o partneru neće biti dobra. Bićete skloni jakim izlivima emocija ali i nezadovoljstva. Pokušajte da potisnete potrebu za dominacijom ali i za paralelnim vezama. Već krajem meseca kreće nešto pozitivniji period, ali bi bilo dobro da ipak ljubavni život držite što je moguće više u tajnosti ili da, ako ste u braku, bilo koje nesuglasice rešite na miran način. Slobodne Vodolije mogu očekivati vezu na poslu s nekim ko je veoma jaka ličnost, moguće vrlo ambiciozna i prema kojoj će morati da se usklađuje, što joj je inače prilično strana osobina. U vašoj porodici mnogo toga dolazi na svoje mesto, a vi ćete imati u tome tek minimalnu ulogu. Ako ste u zrelim godinama, najbolje je da se prilagodite potrebama mladih, a ako ste mladi, verovatno ćete roditelje postaviti pred svršen čin. Pitanje stambenog prostora, društvenog statusa ili traženja zaposlenja, nekog od vaših bližnjih biće u velikoj meri i vaša briga. Kao i ljubav, tako i prijatelje držite u tajnosti. Najverovanije da će vam neki poslovni prijatelji postati veoma bliski i sa njima ćete započeti prijateljstva koja će trajati za ceo život.

 

 

Zdravlje – Ojačajte imuloški sistem i eventualnu upalu grla na vreme lečite.

 

 

 

RIBE

Posao – Period na vaš znak može delovati vrlo podsticajno i to bi vam to moglo doneti neke nove šanse na poslu. Podržaće vas jedna Škorpija, moguće Vaga, Jarac ali i jedan Ovan koji vam je dugo davao obećenja bez pokrića. Pokušajte da se dogovorite sa najbližim saradnicima oko daljih poslova jer oni će najzad krenuti onim tokom kojim biste vi želeli. Predstavnici vašeg znaka retko pokazuju inicijativu i čekaju da se nešto dogodi da bi dejstvovali, i ako spadate u takve Ribe, sada ćete morati da odreagujete na povoljne okolnosti i mnogi će vršiti uticaj na vas, da vas pokrenu s mrtve tačke. Ako spadate u one malo dinamičnije i preduzimljivije Ribe, shvatićete odmah kakva se prilika ukazuje. Ipak,ne preporučuje se žurba ni u kom slučaju jer vam se može učiniti povoljnim i ono što nije. Trebalo bi da u toku ovog perioda vodite preliminarne razgovore, da se informišete, organizujete, ali ne i da brže bolje bilo šta potpisujete. Ako ikako možete da prihatite posao pod vašim uslovima i da radite dva posla paralelno, to bi bilo više nego dobro jer biste shvatili da li je taj posao ono što ste želeli. Pokušajte da do kraja meseca isplatite sva zaostala dugovanja, jer nakon tog perioda predstoje neki malo veći izdaci ili će vaša sklonost ka trošenju novca biti nešto naglašenija. Nikako se ne zadužujte, jedino vas mogu spasti igre na sreću.

 

 

Ljubav – Jedno dugogodišnje prijateljstvo ima sve šanse da se pretvori u jako lepu ljubav. Vaša potreba za vezom sa nekim u koga ćete imati maksimalno poverenje, sada će biti zadovoljena u vidu veze sa jednom Škorpjiom, Jarcem, Bikom ili Strelcem. Ako vam se dopadnu Vodolija, Ovan ili Blizanci, moraćete da računate na njihove česte promene raspoloženja.

Mnogi predstavnici vašeg znaka su pred trećom značajnom vezom ili brakom, naročito ako su prešli 40. Osobe koje imaju na bilo koji način veze sa inostranstvom mogu biti veoma značajne u vašem životu, moguće je da ćete zajedno planirati odlazak za inostranstvo. Ako ste žena, može vam se dopasti mnogo stariji partner, neko ko je veoma ambiciozan. Bilo bi najbolje da o svom privatnom životu nikome ne pričate, posebno ne članovima porodice, sve dok ne budete sigurni šta želite jer se može dogoditi, naročito ako ste mladi, da vaši roditelji ne procene dobro osobu za koju ćete se emotivno vezati ili mogu biti protiv vašeg izbora. Čuvajte se situacija u kojima možete doći u iskušenje da uđete u paralelnu vezu. Već duži period ste suočeni sa nekim situacijama koje vam ne odgovaraju a tiču se odnosa sa nekim članovima porodice ili ste iz nekih razloga često odsutni iz doma. Kretanje planeta vam ne ide u prilog kada je u pitanju atmosfera u domu, tako da bi bilo bolje da ili pokušate da doprineste smirenijoj atmosferi ili da nađete neku rekreaciju van doma, da se više družite sa prijateljima van doma. Predstavnici vašeg znaka imaju na koga da se oslone i možete biti sigurni da će vam se neko naći pri ruci kada budete rešavali neke dileme. Uglavnom ste upućeni na dugogodišnja prijateljstva kao najsolidnija, dok nova poznanstva mogu čak uneti malo nemira u vaš život.

 

 

Zdravlje – Rešite se nepotrebne nervoze i nerealnih strahova. Budite smireniji i opušteniji.

 

 

Stranice: 1 2 3 4