Horoskop za iduću NEDELJU (07.05. do 13.05.) – Najsretniji znakovi će biti BIK, BLIZANCI I ŠKORPIJA

Horoskop za iduću NEDELJU (07.05. do 13.05.) – Najsretniji znakovi će biti BIK, BLIZANCI I ŠKORPIJA

5. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Ovan

LJUBAV: Ovih dana miješat ćete dva privatna stila: jedan je raznolik, atraktivan, s puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti glavna meta udvarača, a već drugi dan obična osoba koju primjećuju samo prijatelji. Bit ćete dobro.

 

 

KARIJERA: Možete više od onog što mislite. Ugledni ljudi će vas podržati, ali još ne stižu potrebna očitovanja. Zbog svega trebat će strpljenja. Radite dalje bez previše pitanja, jer uskoro ćete dobiti očekivano. Budite profesionalni i ozbiljni.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte koncentraciju.

 

 

Bik 

LJUBAV: U idućim danima vi ćete vjerojatno opustiti. Počet će vas zanimati najrazličitije teme o kojim ćete rado komunicirati s osobama suprotnog spola. Voljena osoba primijetit će ovu malu distancu, a kako vas ne bi krivo shvatila, više pričajte i s njom.

 

 

KARIJERA: Suradnja između vas i drugih obnovit će se uz pomoć novih informacija koje su se čekale. Sve će biti postavljeno na novim osnovama, a vi ćete se trebati naći u novoj ulozi. Trebat će vam neko vrijeme da se prilagodite. Ne treba žuriti.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite predrasude, budite otvoreni.

 

 

Blizanci 

LJUBAV: Primijetit ćete da će se vaši osobni odnosi vidno poboljšavati. Svakim danom vi ćete postajati sve spremniji za dijeljenje s drugima. Voljena osoba će opet biti otvorena prema vama. Osvježit će vas zanimljiv izlet ili putovanje.

 

 

KARIJERA: Informacije koje trebate dobiti stižu. Već ste se zbog čekanja dovoljno naživcirali, pa nemojte opet. Jednostavno se prihvatite nove upute i napravite sve što možete. Budite relani u očekivanjima. Rezultati će već doći.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Strpljen, spašen. Zato ne divljajte.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4