Horoskop za iduću NEDELJU (07.05. do 13.05.) – Najsretniji znakovi će biti BIK, BLIZANCI I ŠKORPIJA

Horoskop za iduću NEDELJU (07.05. do 13.05.) – Najsretniji znakovi će biti BIK, BLIZANCI I ŠKORPIJA

5. svibnja 2018. 0 By Admin 1

 

Rak 

LJUBAV: Tokom ovog tjedna vaši će odnosi napredovati u pozitivnom pravcu, a vi ćete postati otvoreniji i raspoloženiji za ljubav. Voljena osoba opet će vas obasipati nježnostima, a vi ćete joj jednako uzvraćati. Samci će imati sve više udvarača.

 

 

KARIJERA: Kako ćete ovih dana dobiti potrebne informacije, počet ćete raditi s određenom lakoćom. Mali napori bit će povezani s komunikacijama, ali sve ćete lakše izlaziti i s tom temom na kraj. Pokazat ćete se dorasli zadacima. Nekima ćete biti primjer.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Imajte mjere u svemu.

 

 

 

Lav 

LJUBAV: Mašta i stvarnost miješat će vam se u ljubavnom životu gotovo svakodnevno. Možda ćete idealizirati voljenu osobu pripisujući joj osobine koje u realnosti nema ili ćete pak tražiti nemoguće Trebate se spustiti na zemlju. To je zdravo.

 

 

KARIJERA: Učvrstit ćete stečene pozicije i povremeno se ponašati kao diktator, premda to možda i niste. Shvaćate da se vrijedilo potruditi i sad mirno možete nastaviti dalje. Posebno dobro ići će onima koji u svojoj profesiji koriste intuiciju ili se trebaju boriti.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Zadržite neke stvari za sebe.

 

 

 

Djevica

LJUBAV: Privlačit će vas mnoge skrivene stvari. Neki će se mučiti s iskušenjem tajne ljubavne veze. Strasti vam neće dati mira i vodit ćete u sebi jaku borbu između razuma i osjećaja. Bilo bi bolje povesti za za razumom. Preispitajte se.

 

 

KARIJERA: Rad iz sjene bit će vam najugodnija opcija. Ono što radite činit ćete mirno, bez previše atrakcija. Uživat ćete u istraživanju nepoznatog, ali i u sitnicama. Neki će svoje ambicije svesti na realnu mjeru i to će im goditi.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite uznemirujući san.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4