Horoskop za iduću NEDELJU (07.05. do 13.05.) – Najsretniji znakovi će biti BIK, BLIZANCI I ŠKORPIJA

Horoskop za iduću NEDELJU (07.05. do 13.05.) – Najsretniji znakovi će biti BIK, BLIZANCI I ŠKORPIJA

5. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Jarac 

LJUBAV: Bit ćete privlačni i poslužiti se erotikom za potpuno zavođenje. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate malo više razgovarati s drugom stranom, naići ćete na nerazumijevanje. Zato šutite i jednostavno volite.

 

 

KARIJERA: Postavili ste stvari na njihovo mjesto i sad ćete raditi mirnije. Vama sada tako i odgovara. Dosta vam je buke. Posebno dobro razvijat će se samostalni poslovi, odnosno oni u kojim možete pokazati svoju individualnost. To ćete se i više angažirati.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Pomozite nekom djetetu.

 

 

 

Vodenjak

LJUBAV: Vaš privatni život više neće biti toliko atraktivan, ali neće biti ni prazan Ovi dani mogli bi se opisati kao pomalo monotono razdoblje kad se neće događati ništa posebno zanimljivo. Bit će poziva za zabave, ali s površnim odnosima.

 

 

KARIJERA: Većina glavnih poteza ovisit će o drugima, ali vi polako dio preuzimate u svoje ruke. Sreća da je tako, jer imate potrebu razviti neke svoje ideje u praksi. Utoliko će doći do poboljšanja na vašem radnom mjestu. Slobodno se izrazite.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite poneku brigu.

 

 

 

Ribe 

LJUBAV: Oni koji su u duljim vezama imat će sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najvjerojatnije povući u mir svog doma gdje će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi polako upadati u iskušenje tajne ljubavne veze.

 

 

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo ljudi koji bi željeli surađivati s vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacijski plan. Kad to napravite, trebat će još razraditi neke detalje. Osmislite ih kvalitetno.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Moguć je prekid jednog prijateljstva.

 

 

ehoroskop.net

Stranice: 1 2 3 4