SLIKA koja vas NAJVIŠE privlači otkrit će vam VAŽNU ŽIVOTNU PORUKU!

SLIKA koja vas NAJVIŠE privlači otkrit će vam VAŽNU ŽIVOTNU PORUKU!

6. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Pogledajte ove slike. Koja slika vas najviše privlači? Ona koja vas najviše poziva otkrit će vam poruku.  Dopustite vašoj intuiciji da vas vodi.

 

 

~ Jedan ~

 

Vrijeme je da izađete iz svoje zone udobnosti i krenete u nepoznato.

Sigurno je riskirati. Imajte vjere i doživjet ćete nešto novo. Vrijeme je da rastete i krenete u novo poglavlje vašeg života. U ovom trenutku vam se stvari možda neće činiti poznatim. Stvari se mijenjaju bržim tempom, a nove prilike i okolnosti dolaze u vaše iskustvo.

 

Od vas se traži da dopustite da se protegnete pored onoga što vam je do sada  bilo uobičajeno. Dok to dopuštate, stvarate ekspanziju koja dolazi iz duše koja postaje pokretačka snaga svih vaših postupaka, piše Tiffany stiles.

 

Vaša duša žudi za proširivanjem. Ne možete se proširiti ako nastavljate s istom svakodnevnom rutinom. Vrijeme je da se zapitate: “Na koji način ja igram na sigurno?”

 

Ako se osjećate vođenim da upišete novi tečaj, otvorite novi posao ili započnete novi pothvat na bilo koji način, to je vaš znak! Vi ste na pravom putu. Vjerujte i pretvorite stranice života u uzbudljivo novo poglavlje u vašem životu!

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4