SLIKA koja vas NAJVIŠE privlači otkrit će vam VAŽNU ŽIVOTNU PORUKU!

SLIKA koja vas NAJVIŠE privlači otkrit će vam VAŽNU ŽIVOTNU PORUKU!

6. svibnja 2018. 0 By Admin 1

~ Tri ~

Stvarate svoj život na temelju namjera koje šaljete u Svemir.

Kada doista pratite tok Zakona privlačnosti, magija se počinje događati! Sinkroniciteti počinju postajati dio vašeg svakodnevnog života. To je doista čarobno iskustvo. Ponekad mislimo da smo u harmoniji sa Zakonom privlačnosti, ali smo doista odvojeni od njega.

 

Mi se odvojimo od njega stvarajući otpor prema onome što želimo. Otpor se pojavljuje zbog straha od promjene ili osjećajaja nedostojnosti. Vrijeme je da otvorite svoje srce za primanje. Dostojni ste! Ovaj put se usredotočite na ono što stvarno i zaista želite.

 

Što je to što želite iskusiti? Jednom kada budete imali jasnu sliku onoga što želite, zadržite sliku u vašem umu i svakodnevno ćete to primati. Ako doista vjerujete da će se to ostvariti, ne biste li se trebali osjećati uzbuđeni? Da, bi! Osjećajte se uzbuđeni jer znate da ćete to doživjeti, da ćete primiti i da je ovdje!

 

Ova slika se danas pojavila kako bi vas podsjetila da imate mogućnost stvaranja onoga što želite stvoriti! Imate razloga da se osjećate uzbuđeni. Upravo ste spremni iskusiti čaroliju manifestiranja svoje stvarnosti!

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4