SATURN U JARCU SPREMA BROJNA IZNENAĐENJA: Blizanci ulaze u TAJNU VEZU SA STAROM ljubavi, Škorpija se KUPA U NOVCU, Jarac pod VELIKIM PRITISKOM

SATURN U JARCU SPREMA BROJNA IZNENAĐENJA: Blizanci ulaze u TAJNU VEZU SA STAROM ljubavi, Škorpija se KUPA U NOVCU, Jarac pod VELIKIM PRITISKOM

8. svibnja 2018. 0 By Admin 1

 

Bikovi, sa Venerom u kući ličnosti i Neptunom u 11. kući, biće rado viđeni u društvu, naročito suprotnog pola. Veće su šanse i za odlazak na kraći zajednički put s partnerom, naročito ako su u braku ili dužoj vezi. Blizanci, sa planetom ljubavi u kući tajni, mogu da uđu u tajnu vezu sa starom simpatijom ili osobom koja je starija od njih. Rakovi će preko prijatelja upoznati nekoga sa kime, mogu ući u ozbiljnu vezu, dok će zauzeti predstavnici ovog vodenog znaka učvrstiti svoj odnos sa partnerom.

.
Lavovi, sa planetom novca u astrološkoj kući karijere Jupiterom u Škorpiji, mogu da pokrenu neki privatni posao, zajedno sa nekim kolegom ili osobom koju poznaju preko posla. Devicama se sreća osmehuje preko poslova sa strancima ili osobama koje se bave zanimanjem koje podrazumeva češća putovanja, na primer, turizmom, marketingom, komercijalom.

Saturn u Jarcu sprema brojna iznenađenja do kraja maja 2018

Vage, sa Venerom u osmoj i Saturnom u četvrtoj kući, mogu dosta da steknu preko kupoprodaje nekretnina ili nasledstva. Škorpije će imati mnogo posla ali i šansi za dobru zaradu, dok bi Strelčevi sa njihovim vladaocem Jupiterom u opoziciji sa Venerom, trebalo da pripaze kako troše novac, ali i kako ga ulažu u neke nove poslovne projekte. 

 

 

Jarčevi i Vodolije biće takođe pod velikom tenzijom, zbog posla, ali i mogućnosti da dosta steknu, budući da jedan od njihovih vladalaca Saturn obrazuje sjajan trigon sa planetom novca. Ribe, sa Neptunom u kući ličnosti, Venerom u trećoj i Saturnom u 11. kući, mogu da očekuju profesionalni i finansijski uspeh preko saradnje sa strancima.

 

 

Pročitajte i  Ljubavni horoskop od 1. do 15. maja 2018: Škorpija na meti udvarača, Jarac spreman na sve, Bik ima više prilika za kombinaciju

Pozicija Venere, planete ljubavi, novca i hrane u Biku, u opoziciji sa tranzitnim Jupiterom, planetom koja sve uvećava, upozorava da će se mnogi prepustiti uživanjima u životnim zadovoljstvima, zbog čega će i njihov apetit biti pojačan, a samim tim i mogućnost da nabace višak kilograma. Ovo se više odnosi na žene koje mogu da imaju i problema sa hormonima.

Stranice: 1 2