Vage čeka EMOTIVNO LUDILO, Ovnu i Biku stižu drastične PROMENE, Ribama se vraća STARA LJUBAV… VELIKI HOROSKOP DO KRAJA MAJA 2018.!

Vage čeka EMOTIVNO LUDILO, Ovnu i Biku stižu drastične PROMENE, Ribama se vraća STARA LJUBAV… VELIKI HOROSKOP DO KRAJA MAJA 2018.!

9. svibnja 2018. 0 By Admin 1

 

RAK

Još jedan kardinalni znak koji mesec maj željno iščekuje kao mesec oslobađanja od dugogodišnjih stega okolnosti i neugodnih iznenađenja. Pozicija vam se u prethodnih sedam godina značajno promenila! Nije bilo lako, ali kada pogledate sa ove dinstance, vredelo je! Mnogi pripadnici znaka su prekidali stare poslove i pokretali nove, što će im se isplatiti u godinama koje dolaze.

 

Ostvarenje poslovnih planova

Kraj ovog meseca pruža vam šansu da neke svoje poslovne planove preko prijatelja dovedete u red i stabilizujete. Samo izdržite do 15. maja i ne pomišljajte na prekide poslova i slično.

 

 

Ljubavna situacija je prilično kompleksna. Venera je u duplom znaku i vašem polju tajni, pa ćete do polovine meseca imati više ponuda i sve to držati u tajnosti. Činićete to i gde treba i gde ne treba, prosto poučeni lošim iskustvima iz prošlosti, kada vam se “lajanje na zvezde” obilo o glavu. Do poslednjeg trenutka ćete držati jezik za zubima i ne odavati ko je zaslužan za osmeh na vašem licu. Kraj meseca vam donosi nov početak, za kojim toliko čeznete, pa se pripremite za uzbudljivo leta.

 

Problemi sa nervnim sistemom i varenjem. Regulišite i stabilizujte ishranu, što pre!

 

 

 

 

LAV

Poput Bikova, i Lavove u mesecu maju očekuje dosta promena! Najpre će doći pod znak pitanja poslovni segment i vaša pozicija, pa ćete se od polovine meseca time baviti, a kada Mars pređe u Vodoliju i useli se u vaše polje javnosti, kreće period u kome ništa nećete moći da zadržite za sebe i u sebi. Bićete u situaciji da urlate na sve i svakog, a Uran iz polja pozicije će vas goniti da se protivite nadređenim, vlasti, uostalom, svakom ko se nađe na putu vašim revolucionarnim težnjama. Umirite um i probajte da brojite bar do deset, u suprotnom vas čeka mnogo rasprava i sukoba.

 

 

Ljubav vas hoće, eto, da kažemo da je bar nešto na vašoj strani. Imate priliku da sa nekim iz kruga prijatelja pokrenete partnerski odnos. Imate velike nedoumice oko tog odnosa, a stvar ćete rešiti od treće sedmice meseca. Tada Venera prelazi u znak Raka i vaše polje tajni. Odlučićete se isprva za tajni odnos, pa ćete situaciju prilagođavati okolnostima.

 

 

Problemi sa kičmom, kostima kolena, zubima.

 

 

 

DEVICA

Device ulaze u period pun povoljnih poslovnih prilika, što će se osetiti od polovine meseca. Bićete u prilici da kroz saradnju sa inostranstvom finalizujete neke planove koji su aktuelni bili još sa jeseni prošle godine. Papirološki problemi su i dalje aktuelni, a zbog njih možete zaratiti sa članovima dalje familije. Ne odstupajte! Držite svoj kurs i isplatiće se! Uran iz znaka Bika će vam dati vetar u leđa da svoju poziciju rešavate, već od kraja meseca, a ovo se posebno odnosi na pripadnike prve dekade znaka. Novčana situacija se od treće sedmice meseca značajnije popravlja. Čuvajte se sukoba sa saradnicima. To može biti jako opasno po vaš ugled.

 

 

Ljubav vas muči tokom prvih 15 dana meseca, što će se odraziti na vašu pojačanu nervozu. Od polovine meseca se možete odlučiti za ulazak u vezu sa osobom koju trenutno smatrate prijateljem sa primesama nečeg više. Te primese će odraditi svoje, i eto vas u srećnom odnosu, već krajem meseca, a stvari će ići dovoljno brzo da poželite i ulazak u zajednički život.

 

 

Nervni sistem je na udaru!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4