Vage čeka EMOTIVNO LUDILO, Ovnu i Biku stižu drastične PROMENE, Ribama se vraća STARA LJUBAV… VELIKI HOROSKOP DO KRAJA MAJA 2018.!

Vage čeka EMOTIVNO LUDILO, Ovnu i Biku stižu drastične PROMENE, Ribama se vraća STARA LJUBAV… VELIKI HOROSKOP DO KRAJA MAJA 2018.!

9. svibnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Vage isto sa nestrpljenjem iščekuju 15. maj i izlazak Urana iz njihovog polja odnosa, čime će se okončati sedmogodišnji period potpunih emotivnih ludila.

 

Strasti i ljubavni zanos

Mnogi pripadnici znaka koji su uleteli u određene ugovore će iste preispitivati tokom ovog perioda. Mogući su ponovni kontakti sa starim poslodavcima i novi dogovori o saradnji.

 

Ljubavna situacija će biti veoma zadovoljavajuća, štaviše, poprilično ćete biti zauzeti novim partnerskim odnosom u koji upravo ulazite. Strasti će jačati od 15. maja, pa se spremite na period potpunih prepuštanja strastima. Dobar je momenat da sa voljenom osobom otputujete u inostranstvo. Slobodnim Vagama se približavaju dve osobe, a odluka će pasti krajem meseca.

 

 

Problemi sa kolebanjem pritiska i kičmom.

 

 

 

ŠKORPIJA

Škorpije će od 15. maja poželeti dobrodošlicu Uranu u svom polju odnosa, što će u narednih sedam godina dati priliku da preispitate sve opterećujuće odnose. Sve šta ne stoji na zdravim osnovama, moraće da bude odstranjeno. Sledi revizija ugovora i poslovnih dogovora. Finansije će biti na ivici problema, ali ćete uspeti da sa svim izazovima izađete na kraj.

 

 

Ljubavna situacija je trenutno svedena na povremene strastvene momente, a nešto trajnije i za vas stabilnije očekuje vas od treće sedmice meseca. Prvi deo maja ćete provesti u jakoj seksualnoj želji dok ćete krajem meseca biti u prilici da se skrasite kraj osobe koja vam je odana.

 

 

 

STRELAC

Posao je u fokusu tokom velike većine meseca. Preispitujete odnose sa saradnicima, kao i finansijske tokove. Ovo je za vas mesec u kome ćete moći da planirate dugoročno. Neka papirologija na koju čekate će se rešavati od 15. maja. Menjaćete ljude sa kojima radite, jer vas neke situacije sada već poprilično opterećuju.

 

 

U ljubavi ćete donositi značajne odluke povodom odnosa u kome se nalazite. Konačno ćete podvući crtu i reći šta su vaše granice.

 

Mašta i strast

To će uroditi plodom i vaš odnos učiniti mirnijim. Seksualna želja će vam se dodatno probuditi krajem meseca, pa možete utrčati u odnos koji će vam raspaliti maštu.

 

Osetljiv želudac, pijte više vode!

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4