Kineski horoskop za MAJ 2018.! Vatrena Zmija diže prašinu kada se najmanje nadamo!

Kineski horoskop za MAJ 2018.! Vatrena Zmija diže prašinu kada se najmanje nadamo!

10. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Konj

Padaju maske ovog mjeseca, velike riječi poslužile su samo da se prikriju slatke tajne zaljubljenog srca. Da održite magiju, nemojte odati sve. Na poslu će baš vama pripasti dužnost da riješite više važnih problema, ali vi ćete pronaći adekvatan odgovor na sve izazove.

Kreativnost vas vodi ka nagradi, inventivni profesionalci iskoristit će situaciju da se pokažu u najboljem svjetlu.

 

 

Koza

Nećete doći do novih rješenja ako sve radite na stari način. Proširite svoj univerzum, budite spremni krenuti u nepoznato i zvijezde će vam pokazati put prema onoj posebnoj osobi s kojom ćete doživjeti magiju.

Na poslu pokažite strpljenje i pokušajte krenuti u susret problemima – budite ih spremni riješiti i prije nego što stignu do najoštrije faze.

 

 

Majmun

Hoće li to biti ljubav ili ne? Hoće li se pretvoriti u prelijepo prijateljstvo? Romantični pripadnici znaka bit će presretni što ih ispunjava ovako moćna vibracija sreće, jer su sreli dušu koja će ih pratiti u dobru i zlu.

Nekoliko riječi bit će dovoljno i da se nasluti kuda ide vaše novo poznanstvo, pazite da ih dobro razumijete. Na poslovnom planu, čeka vas velika sreća, pokažite snagu koja vas inače krasi.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4