FARAONSKI horoskop precizno POGAĐA SUDBINU: Ako ste rođeni u OVOM znaku, vas vreba VELIKA OPASNOST – a jedan znak imaće SREĆE CELOG ŽIVOTA

FARAONSKI horoskop precizno POGAĐA SUDBINU: Ako ste rođeni u OVOM znaku, vas vreba VELIKA OPASNOST – a jedan znak imaće SREĆE CELOG ŽIVOTA

11. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Dugo je egipatski horoskop za javnost bio potpuna nepoznanica. Kada su ga astrolozi otkrili, shvatili su da je podeljen na 12 znakova, a da svakim od njih gospodari neki od egipatskih bogova. Iako je podela znakova sasvim drugačija od one na koju smo navikli, uvid u egipatski horoskop zaista je fantastičan a mnogi kažu i neverovatno tačan!

 

 

Kakva se sudbina vama sprema?

Drevni egipatski horoskop zapanjujuće tačno proriče sudbinu
DREVNI EGIPATSKI HOROSKOP ZAPANJUJUĆE TAČNO PRORIČE SUDBINUFOTO: PROFIMEDIA

AMON –  Bog proroka (01.01 – 02.02.) –  Rođeni u ovom znaku poseduju istinski talenat da se zaljube na prvi pogled, i to u pravu osobu. Kada se to dogodi, a obično je u pitanju neko javno mesto, osobu svoga života osvojićete tako što ćete zračiti srećom. Jednostavno, neće biti u stanju da odoli tolikoj pozitivnoj i privlačnoj energiji koju ćete emitovati.

 

 

SEBEK – Bog svete reke (03.02 – 04.03) – Ovaj bog je poznatiji kao bog-krokodil, a njegova je sveta dužnost bila da čuva blago Egipta.

Osobe rođene u ovom znaku opčinjene su lepotom, ali im treba skrenuti pažnju da ne dozvole da ih ta lepota zaslepi. Iza lepe spoljašnosti treba zaviriti i pronaći krije li se još neki vredan kvalitet, ili čak možda i neka mana. Poslušajte i svoje srce, umesto da verujete samo svojim očima.

 

 

OZIRIS – Bog plodnosti, vegetacije i plavljenja Nila (05.03 – 09.04) – Ako ste rođeni u ovom znaku skoro je sigurno da vaš izbor partnera za ceo život neće biti načinjen samo na osnovu prvog utiska. Vama je potrebno dosta vremena da se zaljubite, ali će zato kada se rodi iskrena ljubav vreme raditi za vašu sreću. Vaša ljubav je čvrsta i pouzdana.

 

 

PTAH – Bog istine (10.04 – 02.05) –  Osobe rođene u ovom znaku su jako iskrene i otvorene. Često zbog svoje prirode bivaju povređene u ljubavi. Vrlo su praktične u izboru životnog partnera – biće to obično neko koga dobro poznaju i ko je skoro stalno u njihovoj blizini. Kako se obično radi o nekome ko čvrsto stoji na zemlji i ko veoma ceni iskrenost, samo je pitanje vremena kada će u vama ugledati ljubav svoga života. Ne morate mnogo insistirati, jer će sve ići samo od sebe.

 

 

 

HORUS – Bog života (03.05 – 16.06)  –  Ovaj bod sa glavom sokola vlada ovim promenljivim znakom. Osobe rođene u ovom znaku poseduju strastvenu prirodu i oči koje uvek lutaju. Život za njih predstavlja traganje i nalaženje partnera, a svaki od njih je u jednom trenutku ‘onaj pravi’. Za pravu ljubav je potrebno da se pojavi snažna i stabilna osoba, neko ko može ukrotiti ovaj nemirni duh, a ipak mu pružiti uzbuđenja za kojima traga i žudi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3