ŽENE RUŠE DOMINACIJU MUŠKARACA! Uran u Biku od 15. maja 2018. do 26. maja 2026

ŽENE RUŠE DOMINACIJU MUŠKARACA! Uran u Biku od 15. maja 2018. do 26. maja 2026

11. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Poljoprivrednoj i prehrambenoj industriji, takođe, predstoje velike promene. Oblast poljoprivrede neće zahtevati ljudski kadar. Akcenat će biti na mašinama i robotima, tako da roboti u poljoprivredi i na njivama neće više biti mit! Farme će biti visoko automatizovane. Zamislite polja sa velikim brojem robota ili robote farmere.

 

Pojaviće se trend urbane poljoprivrede, na primer, zgrade u velikim svetskim metropolama, kao ogromni gradski staklenici. Nutricionisti će ubrzano rušiti sve granice, tragajući za znanjem i novim informacijama u ishrani. Kuhinjski roboti koji prave jelo i postavljaju stolove biće sve više i više prisutni.

 

Posebni kompjuterski programi kontrolisaće rast biljaka. Zamislite neku modernu spravicu koju ćete nositi na ruci, a koja će vas upozoravati i savetovati svaki put kada je vašem organizmu neophodna određena vrsta namernice. Možda je vreme i za uvođenje pilula koje će zamenjivati obroke.

.

Pojaviće se sve veća potreba za „zelenim zanimanjima“, kao što su urbani uzgajivači bašta na krovovima, menadžeri za upravljanje rizicima u životnoj sredini. Generacije koje se budu rađala u periodu Urana u Biku biće aktivno uključene u razvoj reforme zemljišta. Očekuju nas najnovija i iznenađujuća otkrića u oblasti geologije.

 

Bik je posvećen tradiciji i tradicionalnim vrednostima, ali Uran u Biku razbija sve stereotipe.

 

Na udaru je porodica kao tradicija, a generacije rođene u periodu Urana u Biku teško će izgrađivati porodične odnose. Biće pojačana potreba oslobađanjem od svake vrste vezanosti. Dolaze neki novi modeli porodičnih odnosa, koji se neće uklapati u tradiciju.

 

Bik ima želju za udobnošću, a sa Uranom u Biku kreiraće se neke nove tehnologije, u cilju poboljšanja komfora i udobnosti.

 

Međutim, ne zaboravimo da Bik simbolizuje kapitalizam i da Uran može izvršiti udar na neke kapitalističke zemlje i kapitalističke sisteme.

 

Uran u praktičnom i materijalnom znaku Bika može se povezati sa inovacijama, pronalascima i otkrićima u sferi proizvodnje i ekonomije. Ovo je i period veće proizvodnje najmodernijih mašina i tehnike, aviona i letelica.

 

 

Biće potrebno pokazati visok stepen neobične kreativnosti u pronalaženju potpuno novih načina da bi se došlo do zemaljskih zadovoljstava. Ovo su lične revolucionarne aktivnosti zbog nezadovoljstva materijalnim uslovima života. Zbog toga, potrebno je tražiti nove načine za promenu materijalne stvarnosti.

 

Uran u Biku od 15. maja 2018. do 26. maja 2026

Ovaj znak je povezan i sa našim fizičkim telom, pa se može očekivati i prodor u oblastima koje su povezane sa modeliranjem tela, zamenu unutrašnjih i spoljašnjih organa. Plastična hirurgija dobija novi razvoj. Moda će pratiti bujne oblike (Bik), bujne grudi i kukove.

 

I sama planeta Zemlja pretrpeće promene, kao što je pomeranje tla usled zemljotresa, promene zbog velikih poplava, erupcije vulkana, snažni uragani i oluje, što će se najverovatnije u budućnosti povećavati.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3