Dan rođenja određuje SUDBINU! Rođeni 3. u mesecu su PRAVI SREĆKOVIĆI zbog ove stvari a ako rođendan slavite 19. TEŠKO VAMA

Dan rođenja određuje SUDBINU! Rođeni 3. u mesecu su PRAVI SREĆKOVIĆI zbog ove stvari a ako rođendan slavite 19. TEŠKO VAMA

12. svibnja 2018. 0 By Admin 1

14. u mesecu – Razvijenu su vam logika i mašta. Možete da stvarate i da razarate, moć je najjača vaša strana. Privlači vas novo i originalno, promene i različitosti, rizici i izazovi. Skloni ste preteranom eksperimentisanju, pa je preporučljivo da vežbate strpljenje i uravnoteženost da biste uspešno upravljali svojom karijerom.

 

 

15. u mesecu – Najčešče bežite od situacija u kojima biste mogli da dominirate, što donekle može da ugrozi vaše raspoloženje i odnos prema okolini. Privlači vas sve što je dobro i lepo i stalno ste u potrazi za osobom koja bi vam dozvolila da budete ono što zapravo i jeste. Bili biste uspjšni i u oblasti umetnosti.

 

 

16. u mesecu – Ovo je broj duhovnih vrednosti. On vas više veže za spiritualne istine, metafiziku i filozofiju, nego za stvarne životne činjenice. U suštini ste perfekcionista i vrlo ste neraspoloženi ako ne dosegnete visoke standarde. Potreban vam je porodični dom u kojem ćete biti voljeni, ali i nezavisni.

 

 

17. u mesecu – Vi ne volite ako u vašem životu i profesionalnom okruženju vladaju anarhija, poremećene vrednosti i disharmonija. Ovaj dan rođenja veoma je dobar kada su u pitanju finansije – vi nikada nećete biti bez novca. Bilo bi mudro da važne odluke donosite sami, a da detalje prepustite drugima.

 

 

18. u mesecu – Posedujete izraženu emocionalnost koja vas privlači muzici, a s druge strane, veoma ste kritični i zahtevni. Za vas su kao stvorene profesije kritičara i pisca. Inače, proživećete život ispunjen zanimljivim poznastvima i putovanjima.

 

 

19. u mesecu – Vi ste po svemu rođeni ekstremista. U emocionalnom smislu, život živite na ivici ponora, a s druge strane, karakterišu vas zapanjujući izvori imaginacije kojima uspevate da rešite teškoće. Pažljivo birajteg životnog saputnika, jer vaš dan rođenja može da vam donese mnogo nesporazuma u bračnom životu.

 

 

20. u mesecu – Vi ste osećajna osoba. Neophodni su vam iskreni prijatelji, zaštita i udobnost, bez kojih ne biste mogli ni da zamislite život. Pokušajte da emocije smestite u razumne okvire kako biste mogli normalno da živite i delujete. Uspeh vam dolazi samo ako budete razvijali svoju ličnost.

 

 

21. u mesecu – Volite prijatne ambijente u kojima dominiraju poverenje, harmonični odnosi i skladne boje. Zbog čestih promena raspoloženja, uvek vam je potrebna ljubav i prijateljstvo. Više volite da primate nego da dajete. Odmor provodite pasivno, najčešće u čitanju, ali volite i druženje i zabavu.

 

 

22. u mesecu – Oštrog ste uma, pronicljivi i čvrsto stojite na zemlji. Veoma ste solidarni, volite humanitarne akcije i želite da pomognete svakome. Ideje koje vas ispunjavaju vaši su glavni vodiči. No, za mnoge od vaših ideja treba dosta hrabrosti i kolektivne svesti i upravo tu nailazite na prepreke.

 

 

23. u mesecu – Vi ste nezavisni, ponosni i odgovorni. Umete tačno da dijagnostikujete bolest u političkom telu, nekoj organizaciji ili u društvu uopšte. Najbolje se slažete sa pripadnicima suprotnog pola i sa starijim osobama koje cenite. Vešti ste u izlaganju argumenata, što pospešuje odlučnost u poslovanju.

 

 

24. u mesecu – Imate zapanjujuće mnogo energije. Spremni ste da preuzmete odgovornost u svemu, posebno u okviru porodice ili društva. Mana vam je što energija i odgovornost mogu da vas navedu na ubrđenje da jedino vi znate šta je dobro. Možda biste bili nauspešniji u oblasti medicine i obrazovanja.

Astro_20180225_zena_blic_safe

25. u mesecu – Intuitivna ste i darovita osoba, ali često nedovoljno shvaćena u svojoj sredini. Uspesi hrane vašu taštinu i što vam život čini osmišljenim, ali da biste to postigli, morate da se oslobodite depresije. Potrebno je da osetite atmosferu malog mesta da biste bili srećni i uspešni.

 

 

26. u mesecu – Dom i porodica su vam najvažniji. Veliki ste entuzijasta u započinjanju svakog novog projekata, ali ne i kada je reč o njihovom završavanju. Veoma ste ponosni, pa je bolje da ne ulazite u brak prije nego što dobro ne upoznate budućeg partnera, jer ne bi mogli da podnesete nadziranje.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3