Dan rođenja određuje SUDBINU! Rođeni 3. u mesecu su PRAVI SREĆKOVIĆI zbog ove stvari a ako rođendan slavite 19. TEŠKO VAMA

Dan rođenja određuje SUDBINU! Rođeni 3. u mesecu su PRAVI SREĆKOVIĆI zbog ove stvari a ako rođendan slavite 19. TEŠKO VAMA

12. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Nije samo mesec taj koji vam određuje karakteristike ličnosti – i sam dan u mesecu kada ste rođeni takođe određuje kakva ste osoba.

 

Ovo tumačenje Đordana Bruna potiče još iz 15. veka a proverite na sopstvenom primeru koliko je tačno.

 

 

1. u mesecu – Vi ste vođa, imate snažnu volju i volite da idete svojim putem. Teško vas je pridobiti, ali isto tako kada vam je neko prirastao za srce, spremni ste da to i pokažete. Imate više različitih intelektualnih sklonosti, kreativni ste i veoma dobar organizator. Čuvajte se ljubomore i dominacije nad drugima.

 

 

2. u mesecu – Volite muziku, ritam, ples, imate osećaja za harmoniju i volite sve lepe i prefinjene stvari u životu, pa je bavljenje umetnošću pravi poziv za vas. Skloni ste da potcenjujete svoje mogućnosti što može da bude veliki hendikep u životu. Vodite računa o svom okruženju jer vas ono može oraspoložiti, ali i uvući u depresiju kojoj ste poprilično skloni.

 

 

3. u mesecu – Vi ste među najdarovitijim osobama. Imate razvijenu maštu i bili biste dobar novinar ili pisac. Osim toga, precizni ste. Socijalni život i vaši prijatelji najvažnija su vam stvar na svetu. Svi, pa čak i površni znanci u vama odmah prepoznaju prijatelja i osobu na koju mogu da računaju.

 

 

4. u mesecu – Vi ste čvrsti, nepokolebljivi, a ponekad i tvrdoglavi i nepopustljivi. Veliki ste radnik, sistematični, lojalni, savesni i nikad ne odustajete, tako da može da se kaže da je za vas idealan svet biznisa. Govorite istinu i onda kada ne bi trebalo, zbog toga neretko stičete neprijatelje. Vaša emotivna priroda gotovo uvek je pod kontrolom.

 

 

5. u mesecu – Uživate u svakom minutu života. Svaki posao koji vas drži u pokretu zadovoljiće vaš neobuzdani temperament i ambiciju. Sve što vas dovodi pred publiku bilo bi idealno zanimanje. Može da se desi da se smirite mladi, ali vaš partner uvek mora da bude na oprezu jer vi mrzite ograničenja i sputanost.

 

 

6. u mesecu – Ljubitelj ste porodične atmosfere i vama je neophodan pratilac koji vam pruža ljubav i ohrabrenje, kako biste mogli da date sve od sebe. Obdareni ste divnim glasom koji, ukoliko ga školujete, može da vas dovede u sam vrh ove umetnosti. Međutim, sjajno biste se pokazali i u bilo kojoj oblasti socijalnog rada.

 

 

7. u mesecu – Vi ste ozbiljna, mirna, analitična osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Uvek težite perfekciji i tragate za najboljim rešenjima. Za vas važi da ne merite dva puta već tri pre nego presečete. Neodoljivo vas privlači nauka, ali i mistika i okultizam. Veoma ste osetljivi i senzibilni i dobro je što uvek pratite svoja osećanja.

 

 

8. u mesecu – Rođeni ste za sve poslove. Dobro procenjujete, znate da balansirate i osoba ste od autoriteta. Volite moć, novac i spektakularne situacije. Da biste bili uspešni, neophodna vam je dobra organizacija u kojoj vaše sklonosti mogu doći do punog izražaja.

 

 

9. u mesecu – Uticaj broja devet na vaš život mogao bi da vam donese česta putovanja, odnosno zanimanje u kojem bi putovanja i komunikacija bili od velikog značaja za vaš poslovni život. Imate uticaja na ljude i velikodušni ste, ali pazite da zaštitnicku energiju ne trošite na pogrešne ljude.

 

 

10. u mesecu – Rođeni ste da predvodite i da budete nezavisni. Zato, ne tražite pomoć od drugih, jer upravo oni žele da se oslone na vas. Bilo koja vrsta individualnog delovanja dobra je za vas, imate dovoljno odrednica koje vas u životu mogu učiniti uspešnim. Obavezno razvijajte i svoje umetničke sklonosti.

 

 

11. u mesecu – Morate naučiti da održavate ravnotežu, čak i onda kada su vaši nervi na ivici izdržljivosti. Držanje emocija pod kontrolom osnova su vašeg zdravlja i zadovoljstva. Uprkos vašoj natprosecnoj inteligenciji, ponekad se prepustite intuiciji da vas vodi ka neuobičajnom izrazu vaših prirodnih potencijala.

 

 

12. u mesecu – Veoma ste srdačni i prijateljski raspoloženi prema ljudima koji vas okružuju. Veoma ste praktični i posedujete određene umetnicke talente, a vaš šarm daje vam mogućnosti da plasirate šta god želite u životu. Ako u ljubavnom životu ili prijateljstvu naiđete na poteškoće, bićete obeshrabreni.

 

 

13. u mesecu – Marljivi ste i radni, imate velike ambicije, pa volite da organizujete druge ljude, koji ponekad misle da ste diktatorski nastrojeni. Dobro zapažate detalje i pravilno zaključujete. Dobro bi bilo da više iskazujete osećanja i da razvijate hobije kao što su drvena rezbarija i skulpture.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3