Horoskop za narednu NEDELJU (14.5. do 20.5.) – Najsretniji znakovi će biti DJEVICA, RIBE I BIK

Horoskop za narednu NEDELJU (14.5. do 20.5.) – Najsretniji znakovi će biti DJEVICA, RIBE I BIK

12. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Ovan

LJUBAV: Ako čeznete za ljubavlju u svojoj samoći, malo bolje pogledajte osobe iz svoje radne sredine. Jedan mail ili telefonski poziv mogao bi vam donijeti vrlo ugodno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama uživat će u svojoj svakodnevnici.

 

 

KARIJERA: Niste potpuno svjesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se odraditi ono što morate, a onda se posvetite onom što želite. Tako ćete napredovati na stabilan i siguran način. To je vaš stil.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne budite preskromni.

 

Bik

LJUBAV: Ovih dana vi ćete biti jako zanimljivi drugima, te u svakom trenutku spremni za razgovore. Mnogi će razvijati svoju društvenu crtu. Ako već jeste u vezi, ona bi se trebala poboljšati, a partner će biti sklon više se vezati za vas. Samci će često izlaziti.

 

 

KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, vama će postajati sve jasnije da se vaši poslovi dugoročno počinju stabilizirati. Ova spoznaja potaknut će vas na razvoj novih planova. Ipak, nedostajat će vam energije da ih odmah ostvarite.

 

 

ZRAVLJE&SAVJET: Ne ulazite u rasprave s nadređenima.

 

 

 

Blizanci

LJUBAV: Bit ćete aktivni u stvaranju kontakata pa ako ste još sami, mogli biste nekoga upoznati. Barem za ugodan razgovor uz kavu. Neki će potrošiti više od planiranog kako bi impresionirali dragu im osobu. Ipak, kad sve zbroje, bit će zadovoljni.

 

 

KARIJERA: Uvidjet ćete da se umarate, te da vam treba dva put više vremena za obaviti stvari koje inače obavljate brže. Zato je potrebno pažljivo isplanirati radne sate i ekonomizirati sa svojim snagama. Vi to dobro znate.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno se odmarajte i dovoljno spavajte.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4