Horoskop za narednu NEDELJU (14.5. do 20.5.) – Najsretniji znakovi će biti DJEVICA, RIBE I BIK

Horoskop za narednu NEDELJU (14.5. do 20.5.) – Najsretniji znakovi će biti DJEVICA, RIBE I BIK

12. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Rak

LJUBAV: Vaš ljubavni život nastavit će se razvijati dobro. Bit ćete zadovoljni postignutim. Oni koji su još sami izlazit će bez pritiska da se nešto mora dogoditi. Bit će zabavljanja, ali i ugodnih doživljaja u ozračju vlastitog doma. Jedan opušten privatni tjedan.

 

 

KARIJERA: Radni tjedan bit će šaren. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete što sve možete, no s druge strane, o nekim temama bit će mudrije šutjeti ili ih odgoditi. Najbolje će proći oni koji će znati balansirati. Budite budni.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Slijedite svoju intuiciju.

 

 

Lav

LJUBAV: Tijekom narednih dana vi ćete ući u nešto diskretniju ljubavnu fazu. Potreba za povlačenjem ojačat će. Oni koji su još sami neće inzistirati na izlascima, dok će vezani sve više vremena provoditi kod kuće u društvu partnera.

 

 

KARIJERA: Napredovanje u karijeri bit će izgledno, ali za vas i naporno. Potrebna je bolja organizacija, kako planova, tako i same realizacije posla. Tu ćete baš vi biti na dobitku jer vam trenutačno ne nedostaje energije. Poticat ćete i druge na rad.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte jogu.

 

 

 

Djevica

LJUBAV: Svakodnevne strasti i emocije bit će obilježje vašeg privatnog života. Stalno će vam se događati nešto lijepo i ugodno. Mnogi će zapamtiti ove dane po dobrom. Osobe suprotnog spola rado će vas pozivati u svoje društvo. Uz određenu diskreciju.

 

 

KARIJERA: Tko god da vam pokuša prigovoriti, vi ćete mu odgovoriti. Nije idealno, ali ponekad si nećete moći pomoći. Oni koji su drugima šefovi bit će u velikim iskušenjima. Oni koji imaju šefove, bit će u malo manjim. Bilo bi bolje suzdržati se.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne živite na staroj slavi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4