Horoskop za narednu NEDELJU (14.5. do 20.5.) – Najsretniji znakovi će biti DJEVICA, RIBE I BIK

Horoskop za narednu NEDELJU (14.5. do 20.5.) – Najsretniji znakovi će biti DJEVICA, RIBE I BIK

12. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Vaga

LJUBAV: Većinu slobodnog vremena provodit ćete u samoći i sanjarenju. Ako već jeste u vezi, zbog nečega ćete biti pomalo otuđeni. Prilike za ljubav jednostavno će vas mimoilaziti. Ne tugujte, jer će ova faza uskoro proći. Budite strpljivi.

 

 

KARIJERA: Nakon što dobijete potrebne informacije, krenut ćete u akciju još predanije. Ovo je vjerojatno vaš uzlet kad počinjete ostvarivati mnoge svoje planove. Nećete zaboraviti niti jedan detalj, ali bit će potrebni i napori da uspijete.

 

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite korak po korak.

 

 

Škorpion

LJUBAV: Vjerojatno ćete postati pomalo tupi jer ovih dana malo će toga ispunjavati vaša ljubavna očekivanja. Ne budite razočarani, mirom i humorom možete sasvim uspješno održavati solidan status quo u vašoj vezi. Budite diplomat.

 

 

KARIJERA: Ponekad će vam se činiti da je oko vas previše ljudi s kojim morate komunicirati oko nevažnih stvari. Napravite selekciju i odredite što je prioritet. Tako vam se neće dogoditi da imate osjećaj da ste izgubili vrijeme na suvišna razmatranja.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Manje jedite, više se krećite.

 

 

 

Strijelac

LJUBAV: Vjerojatno je da ćete mnogo pričati s osobama suprotnog spola. To ipak ne znači da ćete na taj način povećati bliskost u odnosima. Bit će mnogo različitih tema, ali sve će to izgledati kao grebanje po površini. Vaše srce će biti nekako prazno.

 

 

KARIJERA: Poboljšat će se ozračje na radnom mjestu. Moguće je da će provokatori otići raditi nekamo drugdje, pa će svima biti lakše. Neki će morati pozavršavati zaostatke i to će im ići na živce. Nedostatak prave akcije u vama će izazivati monotoniju.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Pogledajte dobar akcijski film.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4