Škorpija ima NOVU LJUBAV, Blizanci OTVARAJU oči, Vodolija se KAJE, Ribe na ŽIVOTNOJ PREKRETNICI… Mlad Mesec u BIKU 15. maja 2018.!

Škorpija ima NOVU LJUBAV, Blizanci OTVARAJU oči, Vodolija se KAJE, Ribe na ŽIVOTNOJ PREKRETNICI… Mlad Mesec u BIKU 15. maja 2018.!

13. svibnja 2018. 0 By Admin 1

RAK

Neki odnosi i neslaganja sada bi mogla da dobiju mnogo bolju komunikaciju i prilagodljivost. Ulaskom Urana u Bika i Marsa u Vodoliju preti da izaziva otpor i mogućnost neke brutalne moći. Mars će biti duže vreme u Vodoliji pa pripazite na vaše borbe, svađe, isterivanje pravde, tvrdoglavost… Iskoristite ovaj mlad Mesec da pokrenete vaše projekte.

 

 

 

LAV

Kod vas se dešavaju malo teže stvari gde vi ubeđujete i sarađujete sa nekim ko nije nimalo lak ili ste vi tvrdoglavi i nefleksibilni, no i to je dobro ako ste na pravom putu. Ovaj mlad Mesec vam pruža šansu da brzo postignete neki cilj koji ste zacrtali. Samo je malo potrebno truda do uspeha.

 

 

 

DEVICA

Ogromno samopouzdanje na poslu sada možete iskoristiti i ubediti druge jer imate moć. Predivan je ovaj mlad Mesec za vas. Uran vam uz aspekt Marsa donosi iznenađenje koje može biti dobro i i loše, pa se pripremite na promene dok okom trepneš.

Mlad Mesec u Biku 15. maja 2018. donosi velike promene i nove početke svim horoskopskim znacima

VAGA

Imate period u kom uz malo truda možete da razrešite neke komunikacije od ranije ili nerazumevanje u partnerskim odnosima. Neka prodaja baš sada može da se desi da biste popunili rupe u vašem budžetu. Možda vam neko ko duguje vrati dug. Jupiter je u vašoj kući novca pa će biti dosta naklonjen.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4