MLAD MESEC U BIKU ISPUNJAVA ŽELJE! Evo šta da URADITE za sreću i LJUBAV U BUDUĆNOSTI

MLAD MESEC U BIKU ISPUNJAVA ŽELJE! Evo šta da URADITE za sreću i LJUBAV U BUDUĆNOSTI

14. svibnja 2018. 0 By Admin 1

U utorak 15. svibnja u 12 sati i 49 minuta nebeskim prostorom zavladat će mladi Mjesec u znaku Bika. Svaki Mlađak nosi simboliku kraja, završetka jednog poglavlja. Sada možemo shvatiti ono što je bilo i usmjeriti pogled prema neposrednoj budućnosti i novom početku.

 

Mjesec završava jedan svoj ciklus, dobro je da ga okončamo i mi.

 

Razmislite što to želite završiti, bolje razumjeti, otpustiti te u kojem dijelu svog života želite posijati novo sjeme koje bi moglo početi nicati u idućih mjesec dana, do novog Mlađaka u znaku Blizanaca.

Bik je znak sigurnosti, čuvanja stečenog. U njegovim prostorima stječemo spoznaju osobne vrijednosti.

Koji je naš unutarnji kapital? U čemu smo dobri?

 

 

U njegovoj kući zarađujemo, ali i trošimo. Novac je bitan instrument osjećaja sigurnosti. Mladi Mjesec u znaku Bika omogućuje nam približavanje sebi kroz svoje znanje, talente, iskustvo, kroz svoje jake strane. Uzmite si nekoliko minuta tišine i napravite popis svojih unutarnjih vrijednosti. Koliko se vrednujemo, toliko i novaca imamo u životu. Što smo nesigurniji u sebe i svoje kvalitete, novac teže ulazi u naš život ili pak ulazi lako, ali još lakše i odlazi.

 

 

Mlađak će se pozicionirati neposredno u blizini Algola, fiksne zvijezde kojoj mnogi astrolozi pripisuju iznimno nesretno, čak i opasno značenje jer njezinom aktivacijom putem aspekata i tranzita može doći do nesreća, nasilja i neželjenih događaja.

 

 

No ništa u životu nije samo crno ili bijelo. Kad živimo u skladu sa sobom, kad čuvamo svoj integritet, podržavamo sami sebe i svojim aktivnostima ne ugrožavamo druge ljude, Svemir nas čuva od opasnosti.

 

 

Stoga ova blizina Algola i Mlađaka ne mora imati fatalan utjecaj, dapače, može nas pogurati prema naprijed, ohrabriti da učinimo nešto što dugo priželjkujemo, a za to nismo imali hrabrosti. Sada shvaćamo da nemamo što izgubiti.

 

 

Osim toga, podrška koju će ovom Mlađaku davati Pluton, pa i Mars iz znaka Jarca osnažit će našu odlučnost da promijenimo staro u novo, iskoraknemo prema naprijed jer vjerujemo da ćemo uspjeti.

 

 

 

Velika se moć krije tu. Otkrijte ju u sebi.

 

Osnažite se. Motivirajte.

 

Postavite novi cilj.

 

Gdje se želite istaknuti?

 

Gdje želite doprinositi?

 

Stvari će biti pod kontrolom, osobito ako jasno odredite što želite i kako to ostvariti. Upornost, dosljednost, praktičnost i organiziranost omogućuju nam stvaranje vrijednosti. Tu vrijednost možete stvoriti u vanjskom svijetu, ali i u sebi.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3