Sudbina je poklonila DAR svakom znaku: Blizancima znanje, Vagi ljubav, a Lavu čast!

Sudbina je poklonila DAR svakom znaku: Blizancima znanje, Vagi ljubav, a Lavu čast!

15. Maja 2018. Off By Dajana

Jarac

Tvoj zadatak neće biti nimalo lak, jer ćeš morati podučiti ljude da rade.

Često ćeš nositi svo breme svijeta na svojim ramenima, jer taj teret sadrži odgovornost tvoje braće i sestara – koju sam stavio u tvoje ruke.

 

 

Vodenjak

Tebi darujem koncept budućnosti kako bi ljudi uvidjeli da imaju nekoliko mogućnosti u životu. Osjećat ćeš bol zbog usamljenosti, jer ti nisam dozvolio da personificiraš moju ljubav.

Ali zato što ljudima skrećeš pažnju da postoje nove mogućnosti, poklanjam ti slobodu tako da možeš nastaviti pomagati čovječanstvu gdje god tvoja pomoć bude potrebna.

 

 

 

Ribe

Tebi dajem najteži zadatak od svih. Skupljat ćeš sve tuge svijeta i vratit ćeš ih meni. Tvoje suze će na kraju biti samo moje. Zahvaljujući tim suzama ćeš apsorbirati učinak ljudskog nerazumijevanja moje ideje, ali ćeš suosjećati s njima i natjerati ih da ipak probaju shvatiti.

Zato što imaš najteži zadatak, dati ću ti i najveći dar – ti ćeš biti jedino dijete od vas dvanaestoro koje će me razumjeti. Ovaj dar razumijevanja ti dajem jer će ti značiti kada ga budeš pokušavao proširiti među ljudima i kada ne budu htjeli slušati.

 

 

Epilog

Sva djeca  odoše s namjerom da povjereni zadatak ispune što najbolje mogu. Ipak, nitko od njih u potpunosti nije shvatio što treba raditi pa kad se vratiše Bog im reče: “Svatko od vas je uvjeren da je tuđi dar bolji. Zato ću vam dopustiti da se njima zamijenite “.

 

Svatko od njih se kratko radovao kao da je dijete kad je shvatio kakve su mogućnosti nove misije. Bog im tada kaza: “Mnogo puta ćete dolaziti kod mene sa zahtjevom da vas oslobodim od vaše misije i svaki put ću vam izaći u susret.

 

Proći ćete kroz nebrojene inkarnacije prije nego ispunite misiju koju sam vam na početku namijenio. Imat ćete beskonačno vremena za to, ali samo ako je ispunite, moći ćete se meni vratiti “.

 

 

 

lifecoachcode.com

Stranice: 1 2 3 4