URAN posle 83. godine ULAZI U ZNAK BIKA! Evo kojim znakovima se MENJA PUT SUDBINE

URAN posle 83. godine ULAZI U ZNAK BIKA! Evo kojim znakovima se MENJA PUT SUDBINE

15. svibnja 2018. 0 By Admin 1

 

Uran je tu da inspiriše, savest i svest pripadaju čoveku i njegovoj slobodnoj volji. Planeta utiče, a čovek na nju reaguje, možda nas nagna da krenemo masovno na selo, ili da u gradu gde živimo unesemo više života i prirode i kao Mobi u Njujorku na vrh zgrade posadimo vrt. Naelektrisanost koju možda već sada osećate nije zbog konkretnog događaja ili situacije, ali sigurno je da već predosećate o čemu će se raditi. Uran se sluti.

 

Uran se neće dobro osećati u Biku, jer Bik je stabilan znak kojem su sigurnost, udobnost, komfor, novac, imetak, hrana, hrana i hrana najvažniji na svetu, Bik voli poznato i dosadno. Uran (Vodolija) ni za šta od toga preterano ne mari. Njegova je sloboda izražavanja, postojanja, kretanja važnija od bilo čega, bratstvo, čovečanstvo, utopijski idealizam. Bik je trom, Uran je agilan. Bik se kreće sporo i sigurno, Uran poput munje. Jedino što im je zajedničko jeste – tvrdoglavost.

 

Dobili ste utisak kako se njih dvoje poklapaju zajedno. Uran prignječen postaje nervozan, ljut, revolucionaran i buni se. Tektonski pokreće zemlju, potresima ili vulkanima, pucanjem tla. Uran ruši tabue, ruši brda i doline. Ako nas je u Ovnu provocirao da izrazimo ko smo i da pokažemo šta je za nas sloboda “biti ono što jesam”, u Biku će nas pitati “šta su naše vrednosti?; šta tačno cenite?; vredi li? Vredi li još uvek kao nekada kada smo usvojili neko životno uverenje?”

 

Sve što je u domenu Bika, Venere, drugog zodijačkog polja na malom je testu Urana. Uran nema emocije, ne uči nas kao Saturn, ne gradi nas, on je tu da drmne, ako je sve ok, nastavlja dalje. Hoće li nas probuditi bankrotom? Hoće li nas probuditi otkazom i gubitkom stalnih primanja? Hoće li nas navesti da radimo za sebe umesto za poslodavca? Hoće li nas na taj način naterati da revidiramo sistem vrednosti i postavimo novi, stabilniji, prilagođen “novim nama” – šta volimo, a šta i koga više ne.

 

Može biti i sasvim blag, može vas inspirisati na novi stil, frizuru, Venera je planeta lepote. Može vas dovesti i do razvoda ako već nije Uran u Ovnu, razvod vas može obogatiti, ali i osiromašiti. Ljubav od 15. maja postaje naelektrisana. Konvencionalne veze u kojima partnere vezuje sigurnost, Uran će staviti na test. Zašto ste sa tom osobom, osim materijalne ili kakve druge sigurnosti? Finansijska slika se može promeniti i može, na primer, finansijski protresti brak koji se možda nema na čemu drugom održati.

 

Uran tokom 2018. neće daleko napredovati u Biku, do novembra će dospeti na oko tri stepena znaka i nakon toga će se još jednom vratiti u Ovna. Od proleća 2019. trajno se kreće znakom Bika sledećih sedam godina.

 

Prvi ulazak Urana u znak Bika tiče se svih fiksnih znakova: Škorpije, Lava, Vodolije i Bika, onih koji su rođeni u prvih nedelju dana svakog navedenog znaka, imaju podznak od 0-3 stepeni ovih znakova ili lične planete na tim stepenima.

 

Jedno je sigurno, možemo napisati 658 scenarija predviđanja Urana u Biku, a on će izvesti 659. koji nam nikada ne bi pao napamet. Smešno je reći na kraju teksta, ali očekujte neočekivano.

 

 

 

Izvor: Sensa.hr

Stranice: 1 2