DNEVNI HOROSKOP za 21. jul: Bik na ljubavnom sastanku, pred Ovnom veliki izazov, Škorpiji neko maže oči…

Jedna lepa subota , koračajte danas lakim koracima na krilima mašte, budite dete na jedan dan!

Mesec i danas donosi potrebu za slobodom, nesputanim pokretima, lakoćom. Neka vam danas cilj bude samo zabava. I mala slatka uživanja neka danas budu deo menija.

Pristupite danas svemu znatiželjno, veselo i opustite se. Uživajte i odmorite se …

 

ovan

POSAO
Zainteresovani ste za neke skrivene informacije ili za poslove koji se obavljaju više na zaobilazan način. Privlače Vas veliki izazovi ili mogućnost da udvostručite svoje poslovno-finansijske rezultate.

 

LJUBAV
Nema potrebe da Vam nečije prisustvo iznenada »pomuti razum« ili da se sukobljavate sa voljenom osobom. Uz povećani sluh za toleranciju kontrolišite i svoju impulsivnu stranu prirode.

 

ZDRAVLJE
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.

 

 

bik
POSAO
Na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje, jer na takav način možete da ostavite profesionalan utisak u susretu sa saradnicima. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite neki dvostruki dobitak, budite dovoljno ubedljivi pred okolinom.

 

LJUBAV
Planirajte novi ljubavni susret. Kod Vas provejava romantično i dobro raspoloženje, a partner želi iskreno da Vam ugodi na neki neobičan ili poseban način.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

blizanci

POSAO
Položaj Meseca trenutno deluje izazovno na Vaše psihičko stanje, stoga u odredjenim situacijama reagujete pomalo »nekontrolisano« ili na osnovu prvog impulsa. Bez obzira na nove poslovne nesuglasice, ne obazirete se na različite komentare koje čujete.

 

LJUBAV
Nemojte dozvoliti da se bliska osoba oseća zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrebite i neke svoje skrivene adute.

 

ZDRAVLJE
Prijaće Vam odmor i psiho-fizička relaksacija.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..