MESEČEV horoskop za SVE znake Zodijaka! BIKU, ŠKORPIJI, JARCU i RAKU se ljubavni život MENJA IZ KORENA

MESEČEV horoskop za SVE znake Zodijaka! BIKU, ŠKORPIJI, JARCU i RAKU se ljubavni život MENJA IZ KORENA

17. svibnja 2018. 0 By Admin 1

 

Za vreme punog Meseca u Strelcu, 29. septembra, potreba da iskoračimo iz poznatog i rutinskog učiniće nas nemirnima. Žudimo za uzbuđenjima i izazovima, maštamo o avanturama i daljinama.

Smisao života se krije u ljubavi

Vodolija i Lav se neće zadovoljiti maštanjem. Budite spontani, prihvatite svaku neočekivanu priliku za izlazak, putovanje, novi posao! Strelac, Blizanci, Devica i Ribe, zahvaljujući svojim poslovnim idejama i dobro sklopljenim partnerstvima, otvaraju zanimljive mogućnosti razvoja.

 

Škorpija, Bik, Ovan i Vaga u ljubavi i svim njenim uzvišenim, kao i senzualnim užicima pronalaze snagu i novi smisao života. Rak i Jarac dostojanstveno će se zadržati na duhovnom nivou i pronaći odgovore na pitanja koja ih već dugo okupiraju.

 

 

Uz drugu četvrt u Ribama, mogli bismo da budemo razdražljivi, preterano osetljivi i izuzetno promenjivog raspoloženja. Spasiće nas duge usamljene šetnje, muzika, san, meditacija i voda u svim varijantama. U svemu tome otkrivamo osećaj duboke povezanosti sa svetom i svemirom i tako ponovo postižemo unutrašnju mirnoću i stabilnost.

 

 

 

Tekst: Senka Ljubić

Izvor: Sensa.hr

Stranice: 1 2