Šta krije TVOJA DUŠA? Izaberi KRILA ANĐELA i otkrij svoj NAJVEĆI DAR!

Šta krije TVOJA DUŠA? Izaberi KRILA ANĐELA i otkrij svoj NAJVEĆI DAR!

17. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Svaki anđeo predstavlja dobro koje leži u ljudskom srcu. Anđeo svojim krilima pokazuje tko je i što je sve sposoban. Boja i vrsta krila određuju njihove specifične osobine i istinske moći.

 

 

Na primjer, Anđeo nevinosti nosi blistavo bijela krila koja ukazuju na njegovu pravu moć. Isto tako i ljudi su blagoslovljeni kvalitetama koje blistaju u njima.

 

Krila koja izaberete otkrit će koje moći posjedujete i čime ste blagoslovljeni. Samo naprijed, izaberite svoja krila i otkrijte suštinu svog bića.

 

 

1. Krila duše

Plava i podignuta, ova krila predstavljaju inteligentnu, staru i smirenu dušu. Ako ste izabrali ova krila, imate dušu koja dugo luta svijetom i poznaje život kao nitko drugi. Prošla je kroz dobro i loše, ali nikada niste dozvolili da vaša nevinost umre.

Vi ste istinski blagoslovljeni dušom koja zrači i plemenitim srcem. Vaša nježna duša će vas uvijek voditi kroz život, piše Meowgag.

 

 

2. Krila pravde

Nepristrani i pošteni, vi imate osjećaj za pravdu koji nije uobičajen. Kada morate donijeti odluku, vi zauzimate uravnotežen stav čak i ako je u suprotnosti s nekim vama bliskim.

Lako je izabrati stranu, ali biti nepristran i ponosan na to – to je već nešto posebno. Vaš osjećaj za ispravno i pogrešno vaš je najveći blagoslov i uvijek ćete učiniti pravu stvar čak i ako je lakše učiniti onu pogrešnu.

 

nastavak na slededoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4