Horoskop za iduću nedelju 21.05. do 27.05. – Najsretniji znakovi će biti BLIZANCI, OVAN I ŠKORPIJA

Horoskop za iduću nedelju 21.05. do 27.05. – Najsretniji znakovi će biti BLIZANCI, OVAN I ŠKORPIJA

19. svibnja 2018. 0 By Admin 1

 

Vaga 

LJUBAV: Prihvatit ćete ono što imate i što živite. S takvim zrelim pristupom počet ćete uživati u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovarat će svima onim koji su u duljim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.

 

 

KARIJERA: Sanjat ćete o nekoj drugoj karijeri. To nije nemoguće, ali prvo treba odraditi ono što vam je dato. Spremnost da se izborite za ono što vam pripada bit će ključ vašeg uspjeha. Idite za svojim idejama i budite dosljedni i profesionalni.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Bilo bi dobro posjetiti zubara.

 

 

 

Škorpion 

LJUBAV: Sreća u duši zbog stvari koje su vam drage, ugodne zabave bez previše pompe, opuštenost u krugu dragih vam osoba – sve je to moguće doživjeti ovih dana. Budite otvoreni, imajte povjerenja u one koji vas vole i bit ćete zadovoljni.

 

 

KARIJERA: Zamišljat ćete se u ulozi vođe. Mnogi će zaista voditi stvari na poslu jer će se situacija tako složiti. Drugi će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete poticati razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija. Bit će ovo dinamičan tjedan.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Bude se neke stvari iz prošlosti.

 

 

 

 

Strijelac 

LJUBAV: U ljubavnom životu bit ćete fokusirani na svakodnevnicu. Nećete imati velike prohtjeve, nego dapače, bit ćete skromniji više nego inače. Oni koji su još sami ljubav će potražiti na običnim mjestima i bez pritiska da je moraju naći. To će biti opuštajuće.

 

 

KARIJERA: Plodovi vaših napora polako izlaze na vidjelo, no ima još dosta toga što treba napraviti. Ipak, sve je više zadovoljstva, pa i napredovanja. Oni čiji je posao managerskog karaktera bit će pohvaljeni. Svi će imati volje za rad.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Mali problemi s mladima. Nasmijte ih.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4