Horoskop za iduću nedelju 21.05. do 27.05. – Najsretniji znakovi će biti BLIZANCI, OVAN I ŠKORPIJA

Horoskop za iduću nedelju 21.05. do 27.05. – Najsretniji znakovi će biti BLIZANCI, OVAN I ŠKORPIJA

19. svibnja 2018. 0 By Admin 1

Jarac 

LJUBAV: Možete očekivati kvalitetne ljubavne dane. Ako je zapelo između vas i partnera, sad ćete se oboje otvoriti i opet početi nalaziti zajednički jezik. Bit će još povremenih neprimjerenih ponašanja, ali to će biti zanemarivo u usporedbi s onim što je prošlo.

 

 

KARIJERA: Do nedavno ste samo maštali o nekim poslovnim potezima, a sada ćete imati vremena sve to osmisliti i razraditi. Istovremeno ćete se malo više pozabaviti i pitanjima ulaganja. Naći ćete način kako zatvoriti jednu financijsku konstrukciju.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Male peripetije s dokumentima.

 

 

 

 

Vodenjak 

LJUBAV: Bit ćete spremniji za nove ljude i nova poznanstva, ali i dalje postoji mogućnost provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Radi se o tome da trebate paziti kako komunicirate. Zato se ne zalijećite. Budite taktični i uviđavni.

 

 

KARIJERA: Nastavit ćete tihu diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, provodit ćete u djelo odmah. Tako će se izmjenjivati dva stila rada: jedan tiši, a drugi dinamičniji. Vi ćete e bez problema prilagođavati čas jednom, čas drugom.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Poradite na svojoj kondiciji.

 

 

 

Ribe 

LJUBAV: Sve ćete se više baviti onim unutrašnjim, premda nećete zanemariti društvo. Ipak, što se emocija tiče, proradit će vaša introvertirana faza koja je zaista rijetka. Neki će ljubomorno čuvati svoju ljubav i neće je pokazivati nikome.

 

 

KARIJERA: Sve ćete se bolje povezivati s ljudima iz struke koji nisu iz mjesta gdje vi radite. Neki će dobiti priličnu količinu informacija kroz koje će proširiti svoja znanja i uspostaviti nove potencijalne suradnje. Bit ćete suradnik otvoren za sve.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Moguć je posjet naporne rodbine.

 

 

 

ehoroskop.net

Stranice: 1 2 3 4